Νέο τρέιλερ για το «How To Talk To Girls At Parties»

how-to-talk-to-girls-at-parties-couple
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Πανκ ροκ, εξωγήινοι επισκέπτες και ξέφρενα πάρτι από το μυαλό του Neil Gaiman.

Μετά την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών τον περασμένο Μάιο, η νέα ταινία του John Cameron Mitchell με την Nicole Kidman και την Elle Fanning, το «How To Talk To Girls At Parties», θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου την Παρασκευή.

Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας εδώ

Η ταινία είναι βασισμένη σε διήγημα του Neil Gaiman και  διαδραματίζεται στη βρετανική πόλη Κρόιντον το 1977, όπου γίνονται προετοιμασίες για τον αργυρό ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μια παρέα νεαρών πανκ θέλουν να εντυπωσιάσουν τη «βασίλισσα» της τοπικής σκηνής (την οποία ενσαρκώνει η Kidman) και αποφασίζουν να πάνε ακάλεστοι στο πάρτι που διοργανώνει.

Αφού φτάσουν στο πάρτι, οι ήρωες αντιλαμβάνονται ότι «κάτι τρέχει» με τους υπόλοιπους καλεσμένους και σιγά σιγά συνειδητοποιούν ότι δεν «είναι Αμερικάνοι», όπως αρχικά νόμιζαν, αλλά από κάπου «λίγο πιο μακριά». Πλάι στις Kidman και Fanning εμφανίζονται οι Alex Sharp, Ethan Lawrence και AJ Lewis. Η ταινία λογικά θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους το επόμενο έτος, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία εξόδου.