Keanu Reeves και επιστημονική φαντασία πάνε μαζί

replicas-keanu-reeves-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Στη νέα του ταινία με τίτλο «Replicas» προσπαθεί να νικήσει τον θάνατο κλωνοποιώντας την οικογένειά του.

Ο Keanu Reeves έχει ξεχωρίσει για τις ερμηνείες του σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας όπως τα «Matrix», «Johnny Mnemonic» και «Όταν η Γη σταματήσει». Μετά από μια σειρά δραματικών ταινιών και θρίλερ, επιστρέφει στην επιστημονική φαντασία με το «Replicas», σε σκηνοθεσία Jeffrey Nachmanoff.

Το τρέιλερ της ταινίας παρουσιάστηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης και μπορείτε να το δείτε εδώ. Στην ταινία, ο Reeves υποδύεται έναν επιστήμονα, του οποίου η οικογένεια πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τότε αποφασίζει να τους φέρει πίσω στη ζωή, δημιουργώντας συνθετικά αντίγραφα των σωμάτων της οικογένειάς του.

Για να το καταφέρει αυτό, όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις κρατικές υπηρεσίες, την αστυνομία αλλά και τους ίδιους του νόμους της φύσης. Όπως γίνεται αντιληπτό από το τρέιλερ, η ταινία εστιάζει σε ηθικά θέματα αναφορικά με τη ζωή, τον θάνατο και την τεχνολογία. Πλάι στον Reeves εμφανίζονται η Alice Eve, ο John Ortiz, ο Thomas Middleditch, η Emily Alyn Lind, ο Emjay Anthony και ο Nyasha Hatendi, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Chad St. John.