O Liam Neeson σε ένα θρίλερ μυστηρίου

liam-neeson-unknown
ΤΡΙΤΗ, 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Πρωταγωνιστεί στο «The Commuter» με την Vera Farmiga, τον Patrick Wilson και τον Sam Neill.

Αφού διέψευσε τελικά τον εαυτό του και αποφάσισε να συνεχίσει κάνοντας ταινίες δράσης για πάντα, ο Liam Neeson πρωταγωνιστεί στο θρίλερ «The Commuter», της οποίας το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε εδώ.

Στην ταινία αυτή ο Neeson υποδύεται έναν φαινομενικά φυσιολογικό επιχειρηματία, ο οποίος παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά του. Μια μέρα όμως τον προσεγγίζει μια μυστηριώδης γυναίκα με μια περίεργη πρόταση: Εάν καταφέρει να αναγνωρίσει ποιος από τους επιβάτες του τρένου δεν έχει θέση εκεί, θα κερδίσει 75.000 δολάρια.

Αρχικά, ο χαρακτήρας του Neeson το θεωρεί ως ένα χαζό αστείο, αλλά καθώς περνάει η ώρα και οι επιβάτες γύρω του αρχίζουν να πεθαίνουν, γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με κάτι αρκετά πιο σοβαρό. Ίσως εάν είχε ένα σύνολο κατάλληλων δεξιοτήτων, να τα έβγαζε πέρα πιο εύκολα.

Στην ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Jaume Collet-Serra, συμμετέχουν ακόμη οι Vera Farmiga, ο Patrick Wilson, ο Sam Neill, ο Jonathan Banks και η Elizabeth McGovern. Το «The Commuter» θα προβληθεί στις αρχές του 2018.