Τι κρύβεται πίσω από το αστραφτερό χαμόγελο της Sharon Stone;

sharon-stone
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η χολιγουντιανή σταρ θα πρωταγωνιστήσει στην μαύρη κωμωδία «Sunny» της Νορβηγίδας Eva Sørhaug.

Μπορεί το όνομα της Sharon Stone να μην εμφανίζεται συχνά στην επικαιρότητα, αλλά αυτό δεν είναι γιατί έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία, αλλά επειδή εστιάζει περισσότερο σε μικρότερες, ανεξάρτητες παραγωγές. Η επόμενη ταινία της Αμερικανίδας ηθοποιού θα είναι το μαύρη κωμωδία «Sunny».

Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία της Νορβηγίδας Eva Sørhaug, όπου η Sharon Stone πρωταγωνιστεί στον ρόλο της πλούσιας και φαντασμαγορικής Sunny. Πίσω όμως από το αστραφτερό χαμόγελο της, η Sunny κρύβει την πραγματική ταυτότητα τηςQ βαρόνος ναρκωτικών, ερωμένη μεγαλομαφιόζου και αφοσιωμένη μητέρα.

Η Stone εμφανίζεται στο «The Disaster Artist» του James Franco.

Έχοντας μόλις 24 ώρες στη διάθεση της, η Sunny πρέπει να εξαφανιστεί από την πόλη της, προτού ο τοπικός αρχηγός της μαφίας μάθει το συνταρακτικό μυστικό της προβληματικής οικογένειάς της. Όπως είναι αναμενόμενο, το σχέδιο αποχώρησης της Sunny αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με κωμικοτραγικές συνέπειες.

«Η Sharon Stone είναι η τέλεια ηθοποιός για να ενσαρκώσει τη Sunny και την περιπλοκότητά της στην οθόνη. Η ευκολία με την οποία υποδύεται δυνατές, σέξι γυναίκες θα εκτοξεύσει αυτό τον σκληροτράχηλο γυναικείο χαρακτήρα στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε η σκηνοθέτης της ταινίας για τη συνεργασία της με τη Stone.