Ο Tom Hanks σε νέες, επιστημονικής φαντασίας, περιπέτειες

tom-hanks Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Στην επόμενη sci-fi ταινία του, ο Tom Hanks θα καταπιαστεί με μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα.

Ο Tom Hanks είναι κυρίως γνωστός για τις κωμικές και δραματικές ταινίες του, αλλά τελευταία έχει αρχίσει να «πειραματίζεται» με άλλα είδη, όπως την επιστημονική φαντασία. Πρόσφατα, ο Hanks εμφανίστηκε στο sci-fi θρίλερ «O Κύκλος» με την Emma Watson και τον John Boyega και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να συμμετάσχει και στην ταινία «Bios».

Η ταινία εστιάζει σε ένα ρομπότ, το οποίο κατοικεί σε μια μεταποκαλυπτική Γη. Αρχικά, το ρομπότ κατασκευάστηκε για να προστατέψει τον πολυαγαπημένο σκύλο του δημιουργού του, ο οποίος πεθαίνει, αλλά στην πορεία μαθαίνει για την αγάπη, την φιλία και όλες εκείνες τις άλλες μεγάλες ιδέες και τα νοήματα που αναπολεί κανείς όταν έχει καταστραφεί ο πλανήτης του.

ΟHanks βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του δημιουργού και εφόσον όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018. Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκαν οι Craig Luck και Ivor Powell, ενώ επικεφαλής της παραγωγής είναι ο Miguel Sapochnik, βετεράνος σκηνοθέτης του «Game of Thrones».