Jeffrey Dean Morgan: «Ήρθε η ώρα για αλλαγή στο Χόλυγουντ»

Jeffrey-dean-morgan Richard Shotwell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με αφορμή την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ben Affleck, ο Morgan σχολίασε τις πρόσφατες αποκαλύψεις περί συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Negan της τηλεοπτικής σειράς «The Walking Dead», ο Jeffrey Dean Morgan, μίλησε για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάματος, με αφορμή τις αποκαλύψεις αναφορικά με τη συμπεριφορά του Harvey Weinstein και του James Toback.

Η σύζυγος του Morgan και πρωταγωνίστρια της σειράς «One Tree Hill», Hilary Burton, κατηγόρησε τον Ben Affleck για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης στην εκπομπή «TRL» του MTV το 2003, όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο. Ο Affleck απολογήθηκε για την πράξη του, τονίζοντας πως συμπεριφέρθηκε «ανάρμοστα».

Reuters

Παραδέχτηκε το ανάρμοστο της συμπεριφοράς του ο Ben Affleck.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Morgan χαιρέτησε τους συναδέλφους του που αποφάσισαν να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους. «Δεν θέλω να κάνω μεγάλο θέμα επειδή δεν το έκανε εκείνη, αλλά νομίζω πως όλα όσα βγαίνουν προς τα έξω τις τελευταίες εβδομάδες, αρχίζοντας με τον Harvey Weinstein – όλοι όσοι μίλησαν για αυτό και όλοι όσοι δεν έχουν μιλήσει ακόμα έχουν απίστευτο θάρρος και νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγή» δήλωσε ο 51χρονος ηθοποιός.

«Ελπίζω πως όλα όσα συμβαίνουν θα αλλάξουν αυτή τη βιομηχανία. Είναι διαδεδομένη παντού και είμαι περήφανος για όλες αυτές τις γυναίκες. Όλες τις γυναίκες και τη σύζυγό μου» συμπλήρωσε ο Morgan. Ο Morgan και η Burton παντρεύτηκαν το 2014 και πρόσφατα ανακοίνωσαν πως περιμένουν το δεύτερο τους παιδί. «Κάθε μέρα κάνει κάτι που με εντυπωσιάζει. Με έχει κάνει τόσο καλύτερο άνθρωπο, οπότε είμαι ένας τυχερός τύπος» σχολίασε ο ηθοποιός.