Το «Magic Mike» με τον Channing Tatum μιούζικαλ στο Broadway

magic-mike
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η μουσικοθεατρική παράσταση θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του χολιγουντιανού σταρ.

Ο Mike, ένας νεαρός με πολλά ταλέντα και γοητεία, αναζητά το αμερικανικό όνειρο και στη διάρκεια της μέρας κάνει όσες περισσότερες δουλειές μπορεί. Όμως τα βράδια είναι απλά μαγικός. Εδώ και χρόνια, μεταμορφώνεται τις νύχτες σε σέξι χορευτή. Με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις, βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite. Όσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο Ντάλας, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Όταν ο Mike γνωρίσει τυχαία τον 19χρονο Adam, θα τον πάρει  υπό την προστασία του και θα του μάθει  την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Μέχρι που θα εμφανιστεί η πανέμορφη Μπρουκ, αδερφή του Adam, και ο Mike θα θελήσει να την κατακτήσει. Όμως το τολμηρό του επάγγελμα και η έντονη ζωή του δεν είναι ό,τι καλύτερο για να «ακουμπήσει» πάνω του μια γυναίκα…

Αυτή είναι η υπόθεση του «Magic Mike» του Steven Soderbergh, με τον Channing Tatum στο ρόλο του Mike. Η ταινία έκανε πρεμιέρα το 2012 και είναι βασισμένη στη ζωή του διάσημου ηθοποιού, την περίοδο που ήταν στρίπερ.

Τώρα, το φιλμ αναμένεται να μεταφερθεί στη θεατρική σκηνή και δη σε εκείνη του Broadway, μέσα από την παράσταση «Magic Mike, the musical». Τη μουσική της επιμέλεια θα αναλάβουν ο συνθέτης Tom Kitt και ο στιχουργός Brian Yorkey.

Αναμένουμε νεότερα σχετικά με τον σκηνοθέτη και το αν τελικά το ρόλο του Mike θα αναλάβει ο ίδιος ο Tatum.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΑΡΑΖΗ