Woody Harrelson: «Για να αντέξω τον Donald Trump, χρειάστηκα ένα τσιγαριλίκι»

woody-harrelson-donald-trump
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

O Woody Harrelson επιστράτευσε ένα τσιγάρο με χασίς για να τα βγάλει πέρα σε ένα δείπνο με τον Αμερικανό πρόεδρο το 2002.

Ο Woody Harrelson μίλησε πρόσφατα για το δείπνο που είχε με τον Donald Trump το 2002 στη Νέα Υόρκη. Ο Harrelson εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Real Time» με τον Bill Maher, όπου αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του νυν προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως εξηγεί ο Harrelson, o Trump προσπαθούσε να πείσει τον πρώην αθλητή του κατς και ηθοποιό, Jesse Ventura, να κατέβει μαζί του στις προεδρικές εκλογές του 2004. «Πήγα και ήταν βάναυσο. Ποτέ δεν είχα γνωρίσει έναν τόσο ναρκισσιστή άνθρωπο. Μιλούσε για τον εαυτό του όλη την ώρα» σχολίασε ο Harrelson.

Associated Press / Matt Sayles

Ο Harrelson πρόσφατα ανακοίνωσε πως σταμάτησε το χασίς μετά από 30 χρόνια συστηματικής χρήσης.

Γνωστός για την αγάπη του για την μαριχουάνα, ο Harrselson δε δίστασε να ομολογήσει πως στα μισά του δείπνου δεν κρατήθηκε και «αναγκάστηκε» να αποχωρήσει για λίγο. Όταν βγήκε έξω, κάπνισε ένα τσιγάρο με χασίς, για να τα βγάλει πέρα με το υπόλοιπο της βραδιάς και να συνέλθει από τον Trump. 

Ο Harreslon εμφανίζεται στις ταινίες «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», «Shock and Awe» και «Γυάλινος πύργος», ενώ επόμενη ταινία του είναι το «Solo: A Star Wars Story» από τον Ron Howard.