Η Βrigitte Bardot αισθάνεται άσχημη

i-brigitte-bardot-aisthanetai-asximi

Φωτογραφία:ΙΜDb

ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

H Βrigitte Bardot αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τη σκοτεινή πλευρά της φήμης αλλά και τη μοναχική ζωή της στη γαλλική Ριβιέρα.

Η πρώην σεξοβόμβα του γαλλικού σινεμά, εξομολογήθηκε σε ένα ανδρικό περιοδικό ότι η φήμη ήταν για εκείνη «εφιάλτης». Έγινε διάσημη το 1956 στην ταινία «Και ο θεός έπλασε τη γυναίκα», όμως η λάμψη της λειτούργησε αρνητικά, όπως υποστηρίζει η ίδια. Η «Μπε Μπε», η οποία θα γιορτάσει τα 78α γενέθλιά της στα τέλη του Σεπτεμβρίου πρόσθεσε ότι τώρα θεωρεί τον εαυτό της άσχημο.

Η γαλλίδα ηθοποιός, η οποία είχε αποσυρθεί το 1973, λέγοντας ότι είχε χορτάσει πλέον τη φήμη, προκειμένου να αφιερωθεί στην προστασία των ζώων, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Vogue Hommes International: «η διασημότητα κυριολεκτικά με διέλυσε…κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο τρομακτικό ήταν. Ένας εφιάλτης. Δεν μπορούσα να ζήσω έτσι». Ωστόσο δεν φαίνεται συμφιλιωμένη με την ηλικία της. «Προσπαθώ να φτιαχτώ ώστε να φαίνομαι όσο το δυνατόν ωραιότερη, παρότι πιστεύω ότι είμαι άσχημη. Θεωρώ τρελά δύσκολο το να βγω έξω και να δείξω τον εαυτό μου. Πολύ φοβάμαι ότι δεν διασκεδάζω όπως θα περίμεναν από μένα οι άνθρωποι. Σήμερα, στην ηλικία μου, δεν δίνω δεκάρα. Δεν θέλω πλέον να αποπλανήσω, κανέναν και τίποτα». Μάλιστα πληροφόρησε το κοινό ότι η ζωή της είναι μοναχική. Όμως η μοναξιά δεν την τρομάζει, αφού της αρέσει η περισυλλογή, ενώ δεν την ευχαριστεί το πώς έχει εξελιχθεί ο κόσμος. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά ενδεχομένως να ήταν και διαφορετική η στάση της, υποστήριξε.

Η πρώην σταρ είναι εγκατεστημένη στη γαλλική Ριβιέρα και έχει αφιερωθεί σε διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις. Περπατά πλέον με δυσκολία αλλά αρνήθηκε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γοφό της. «Δεν μπορώ πλέον να περπατήσω, ούτε να κολυμπήσω. Όμως αισθάνομαι τυχερή, όταν βλέπω πώς υποφέρουν τα ζώα». Πού αναζητεί πλέον ευχαρίστηση και παρηγοριά, η Brigitte Bardot; «Στα μικρά θαύματα, όπως σε ένα ανθισμένο λουλούδι, στο χορό μιας μέλισσας, στην απεραντοσύνη της θάλασσας και φυσικά στα ζώα, επειδή είναι αγνά, γενναία και πιστά», απάντησε.