Καλλιτέχνης κατηγορεί τον Kevin Spacey για παιδεραστία

kevin-spacey Matthias Balk
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός ανώνυμου άνδρα, ο ηθοποιός σύναψε σχέση μαζί του όταν ήταν 14 ετών και αργότερα επιχείρησε να τον βιάσει.

Μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη του Antony Rapp σε σχέση με τον Kevin Spacey, πολλοί άλλοι έχουν βρει το κουράγιο να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους με τον πολυβραβευμένο ηθοποιό του Χόλυγουντ. Σε μια συνέντευξη με το Vulture, ένας 48χρονος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως σύναψε σεξουαλική σχέση με τον Spacey, όταν ήταν 14 ετών και ο ηθοποιός 24.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, οι δυο γνωρίστηκαν σε μάθημα υποκριτικής το 1981, αλλά άρχισαν να βλέπονται δυο χρόνια αργότερα και αφού ο Spacey είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ. Ο 48χρονος άνδρας έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σχέση που ανέπτυξε με τον Spacey, η οποία κράτησε περίπου ένα χρόνο.

Προς το τέλος της σχέσης τους, ο Spacey φέρεται να επιχείρησε να βιάσει τον 15χρονο, τότε, καλλιτέχνη. «Ήρθε από πίσω μου και μου τράβηξε κάτω το φαρδύ παντελόνι […] και του είπα όχι» σχολίασε ο καλλιτέχνης, όμως ο Spacey τον έπιασε πιο δυνατά. Ο ανώνυμος άνδρας εξήγησε πως κατάφερε τελικά να απωθήσει τον Spacey και να ξεφύγει από το διαμέρισμά του. Παρά τις προσπάθειες να επικοινωνήσει αργότερα μαζί του, δεν τα κατάφερε, ενώ όταν είχε αρχίσει να γίνεται δημοφιλής ο Spacey, ένιωθε μια οργή συνειδητοποιώντας πως θα πρέπει να τον βλέπει για το υπόλοιπο της ζωής του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του, ο Spacey «είναι παιδόφιλος και αρπακτικό».

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό γιατί αποφάσισε να μιλήσει τη δεδομένη στιγμή, ο 48χρονος απάντησε πως «σιχάθηκε» όταν άκουσε τη «βαθιά ναρκισσιστική» απολογία του Spacey αναφορικά με τον Rapp. Το περιοδικό επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες.