Ben Affleck: «Θέλω να αποτελέσω μέρος της λύσης»

ben-affleck Dylan Martinez
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μετανοιωμένος δηλώνει για τη συμπεριφορά του ο Affleck, τον οποίο όμως δεν πιστεύει η Rose McGowan.

Οι πρόσφατες δραματικές αποκαλύψεις αναφορικά με τα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του θεάματος φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό, αφού καθημερινά σχεδόν βγαίνουν στο φως ολοένα και περισσότερες καταγγελίες.

Τον περασμένο μήνα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης Ben Affleck απολογήθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά που επέδειξε σε εκπομπή του MTV το 2003. Μιλώντας τώρα στο Associated Press, ο Affleck δήλωσε πως αναθεωρεί τη συμπεριφορά του και θέλει να αποτελέσει «μέρος της λύσης» στο γενικότερο πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί.

WireImage / Mireya Acierto

Ο Ben Affleck και ο Matt Damon έχουν συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον Harvey Weinstein.

Όπως ο καλός φίλος και συνεργάτης του Matt Damon, έτσι και ο Affleck είχε συνεργαστεί για πολλά χρόνια με τον Harvey Weinstein. Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως δεν είχε γνώση των πεπραγμένων του παραγωγού, κάτι όμως που δεν έπεισε τηRose McGowan, η οποία ήταν από τις πρώτες που μίλησαν δημόσια για τον Weinstein.

Η McGowan κατηγόρησε μέσω Twitter τον Affleck πως ψεύδεται όταν λέει πως δεν ήξερε για τη συμπεριφορά του παραγωγού. Σύμφωνα με την McGowan, ο Affleck φέρεται να της είπε πως «του έχω πει να σταματήσει να το κάνει αυτό» στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που έδωσε η ηθοποιός μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον παραγωγό.