Ξαναζήστε το «Μόνος στο Σπίτι 2» στο Plaza Hotel της Νέας Υόρκης

home-alone-2-kevin-mccallister
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στην τιμή του πακέτου μάλλον δεν περιλαμβάνεται εμφάνιση του Trump στον ρόλο του περίεργου ξενοδοχοϋπαλλήλου.

Το Plaza Hotel της Νέας Υόρκης προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της ταινίας «Μόνος στο σπίτι 2» η οποία φέτος κλείνει τα 25. Το σίκουελ της κλασικής χριστουγεννιάτικης ταινίας με τον Macaulay Culkin γυρίστηκε, εν μέρει, στους χώρους του ξενοδοχείου.

Στο δωμάτιο θα σας περιμένει ένα επικό παγωτό, σαν αυτό του έφτιαξε ο Kevin.

Το αξίας 895 δολαρίων Anniversary Room Package περιλαμβάνει μια τσάντα πλάτης, ένα «εξωφρενικό» παγωτό σαν αυτό που είχε παραγγείλει ο μικρός ήρωας στην ταινία καθώς και ένα κουτί μπογιάς γεμάτο DVD και Blu-ray των ταινιών. Παράλληλα, το μενού στο ξενοδοχείο έχει τροποποιηθεί και συμπεριλαμβάνει πολλές ρετρό και χαρακτηριστικές λιχουδιές των 90s, όπως SpaghettiOs και Charcuterie Lunchables, ενώ το μπαρ προσφέρει κοκτέιλ με Sunny-D και Zima.

Στο πακέτο περιλαμβάνεται μια ξενάγηση της Νέας Υόρκης με λιμουζίνα, ακολουθώντας τα βήματα του μικρού ήρωα.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ειδικά πάσο για ανεβείτε στην κορυφή του Empire State Building, εισιτήρια για το παγοδρόμιο Wollman Rink, μια ξενάγηση της πόλης με λιμουζίνα (ιδανικά με μια σκέτη πίτσα) και τις υπηρεσίες ενός φωτογράφου για να απαθανατίσει την «περιπέτειά» σας αλά Kevin McCallister.

Εάν θέλετε να χρησιμοποίησετε κάποιο κτήριο του Trump στην ταινία σας, θα πρέπει να του γράψετε έναν ρόλο.

Στην τιμή του πακέτου λογικά δεν συμπεριλαμβάνεται εμφάνιση του Donald Trump, ούτε κυνηγητό από σεσημασμένους κακοποιούς. Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Matt Damon αποκάλυψε πως ο Trump – ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου τότε – επέμενε να γραφτεί ένας ρόλος ειδικά για αυτόν, ώστε να επιτρέψει την χρήση των κτηρίων του στα γυρίσματα της ταινίας.

Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει για το «Άρωμα γυναίκας», όπου ξοδεύτηκε μια πολύτιμη ώρα πάνω σε μια «ηλίθια σκήνη», όπου ο Al Pacino έπρεπε να προσφωνήσει τον Trump. «Ξοδεύεις λίγο χρόνο για να πάρεις την άδεια και μετά μπορείς να κόψεις τη σκηνή. Από ό,τι φαίνεται στο “Μόνος στο σπίτι 2” την κράτησαν μέσα» είχε δηλώσει o Damon.