Τι πιστεύει ο Mel Gibson για το σκάνδαλο Weinstein;

mel-gibson Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Είναι οδυνηρό, αλλά νομίζω πως ο πόνος είναι προπομπός της αλλαγής» τόνισε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφορικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά του Harvey Weinstein έχουν αποτελέσει αιτία για μια γενικότερη συζήτηση γύρω από την κουλτούρα του σεξισμού και της εκμετάλλευσης στον χώρο του θεάματος, με πολλούς αστέρες να μιλούν ανοιχτά για τις εμπειρίες και τις εκτιμήσεις τους.

Ένας από τους μεγαλύτερους χολιγουντιανούς αστέρες, ο Mel Gibson, πρόσφατα ρωτήθηκε για το σκάνδαλο, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε για την κωμωδία «Ξαναγύρισε ο μπαμπάς» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Will Ferrell, Mark Wahlberg και John Lithgow.

Invision/AP / Richard Shotwell

Οι αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Weinstein αποτέλεσαν κορυφή του παγόβουνου, αφού στην συνέχεια ήρθαν στο φως πολλές αντίστοιχες καταγγελίες για άλλους παράγοντες.

«Τα πράγματα έχουν ταρακουνηθεί λίγο και πέφτει πολύ φως σε μέρη που βρίσκονταν μέσα στα σκοτάδια και αυτό είναι κάτι υγιές. Είναι οδυνηρό, αλλά νομίζω πως ο πόνος είναι προπομπός της αλλαγής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Gibson, αναφορικά με τον Weinstein και άλλους παράγοντες του Χόλυγουντ που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Δεδομένων των σοβαρών κατηγοριών που έχει αντιμετωπίσει ο πολυβραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης για τη συμπεριφορά του – από ρατσισμό και απειλές, μέχρι ενδοοικογενειακή βία – η άποψη που εξέφρασε είναι ομολογουμένως αρκετά μετρημένη.