Έλαμψαν οι Reese Witherspoon και Nicole Kidman στα Gotham Awards

reese-witherspoon-nicole-kidman-gotham-2017-1 Evan Agostini
ΤΡΙΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

H Kidman έλαβε τιμητικό βραβείο και είπε στη φίλη της: «Το να σε ξέρω, είναι να σε αγαπώ».

Η τελετή των ετήσιων Gotham Independent Film Awards είχε ένα «mini reunion» της σειράς «Big Little Lies», καθώς η Reese Witherspoon και η Nicole Kidman παρευρέθηκαν μαζί επί σκηνής, όπου η τελευταία παρέλαβε ένα τιμητικό Actress Tribute award.

Τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί με τις συμπρωταγωνίστριες τους στην τηλεοπτική σειρά – Shailene Woodley, Zoë Kravitz και Laura Dern – ήταν στην απονομή των βραβείων Emmy. Οι δυο οσκαρικές ηθοποιοί έλαμψαν με την παρουσία τους, με την Witherspoon να φορά ένα φόρεμα Oscar de la Renta και κοσμήματα Tiffany & Co, ενώ η Kidman επέλεξε ένα φόρεμα Altuzarra και κοσμήματα Fred Leighton.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, η Witherspoon εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό της για την Αυστραλή συνάδελφό της, λέγοντας: «Ήμουν μια από τις μεγαλύτερες φανς της όταν είδα μια από τις πρώτες ταινίες της, το “Κρουαζιέρα στην άκρη του τρόμου”», εκθειάζοντας παράλληλα τον δυναμικό και ευάλωτο χαρακτήρα που ερμήνευσε.

«Είδα αυτή την ταινία όταν ήμουν κορίτσι και σκέφτηκα πως αυτός είναι ο ήρωας μου, αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να είμαι» συμπλήρωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός. Στη συνέχεια η Witherspoon τόνισε ποσό «τυχερή» είναι που κατάφερε να συνεργαστεί με το ίνδαλμά της στη σειρά «Big Little Lies».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αναφέρθηκε στην ικανότητα της Kidman να μεταμορφώνεται σε Celeste Wright, στην«μητέρας δυο παιδιών, συζύγο ενός εύπορου άνδρα, που φαίνεται τα ελέγχει όλα, αλλά κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό» και αποθέωσε την δυνατή ερμηνεία της.

Tα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Big Little Lies» ενδέχεται να ξεκινήσουν το 2018.

«Πραγματικά πιστεύω πως έχει βοηθήσει να ανοίξει η συζήτηση που τόσος κόσμος κάνει τώρα για ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι με την κακοποίηση και παρενόχληση στις ζωές τους» υπογράμμισε η Witherspoon, με σαφείς αναφορές στις πρόσφατες αποκαλύψεις για την ανάρμοστη συμπεριφορά ισχυρών παραγόντων του Χόλυγουντ. Προτού απευθυνθεί στο κοινό κατά την παραλαβή του βραβείου, η Kidman ευχαρίστησε την Witherspoon, λέγοντας της στοργικά: «Το να σε ξέρω, είναι να σε αγαπώ».