Έτοιμο το τρέιλερ με τον Christopher Plummer στη θέση του Kevin Spacey

all-the-money-in-the-world-christopher-plummer-1
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

τα γυρίσματα και το μοντάζ της δραματικής ταινίας «Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου» έχουν τελειώσει και είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στους κινηματογράφους τον προσεχή Δεκέμβριο.

Μετά τις συνταρακτικές καταγγελίες αναφορικά με την συμπεριφορά του Kevin Spacey, το Netflix θορυβήθηκε και αποφάσισε να βάλει ένα πρόωρο τέλος στη δραματική σειρά «House of Cards». Ίσως πιο δραστική ήταν η κίνηση της Sony να αντικαταστήσει τον Spacey στην νέα ταινία του Ridley Scott με τον Christopher Plummer.

Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 21 Δεκεμβρίου.

Σε αντίθεση με την τηλεοπτική σειρά, τα γυρίσματα και το μοντάζ της δραματικής ταινίας «Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου» έχουν τελειώσει και είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στους κινηματογράφους τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η ερμηνεία του Kevin Spacey τελικά κόπηκε από την ταινία.

Φοβούμενη όμως πως το σκάνδαλο με τον Spacey μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επιδόσεις της ταινίας, η Sony πήρε δραστικά μέτρα και έκοψε τις σκηνές με τον Spacey, ενώ παρήγγειλε νέα γυρίσματα με τον Christopher Plummer στη θέση του.

Ο Christopher Plummer φέρεται να ήταν η πρώτη επιλογή του Ridley Scott για τον ρόλο του John Getty.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας που πραγματεύεται την απαγωγή του John Paul Getty III φέρεται να έχει δηλώσει πως ο Plummer ήταν η αρχική επιλογή του για το συγκεκριμένο ρόλο, αλλά τελικά ενέδωσε στις «πιέσεις» να προσλάβει ένα μεγαλύτερο όνομα, καταλήγοντας έτσι στον Kevin Spacey. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος των νέων γυρισμάτων έχει κοστίσει περίπου δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας εδώ.