Τα «Γκρέμλινς» επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη αυτά τα Χριστούγεννα

gremlins-cinema
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Joe Dante θα συντονίσει συζητήσεις με τους φανς της κλασσικής κωμωδίας τρόμου.

Αυτά τα Χριστούγεννα τα «Γκρέμλινς» θα επιστρέψουν στην μεγάλη οθόνη των ΗΠΑ. Όχι, δυστυχώς δεν πρόκειται για κάποια νέα συνέχεια ή ριμέικ, αλλά για την κλασσική κωμική ταινία τρόμου που σκηνοθέτησε ο Joe Dante το 1984.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι προβολές υπό τον τίτλο «Gremlins: Rule Breakers» θα περιλαμβάνουν μια «ειδική συζήτηση» με τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας. Το κοινό θα έχει επίσης την δυνατότητα να αγοράσει μια νέα συλλογή merchandise, καθώς και ένα επετειακό μπλουζάκι που σχεδίασε ο Rhys Cooper. Οι προβολές ξεκινούν στις 8 Δεκεμβρίου και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον αξιαγάπητο Gizmo;

Συνδυάζοντας αρμονικά τόσο τον τρόμο με την κωμωδία, η ταινία αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για την Warner Bros, αλλά αντιμετώπισε κριτική λόγω των σκηνών βίας. Επειδή ο Steven Spielberg – εκτελεστικός παραγωγός των «Γκρέμλινς» – είχε παρόμοιες αντιδράσεις με τον Indiana Jones, εισηγήθηκε τότε τη δημιουργία της κατηγορία καταλληλότητας «PG-13» (ακατάλληλο κάτων των 13) .

Η βία στην ταινία είναι ορισμένες φορές υπερβολική για παιδιά.

Οι διασκεδαστικές περιπέτειες του Billy Peltzer και του Gizmo, του συμπαθητικού mogwai, συνεχίστηκαν στο σίκουελ του 1990 και για πολλά χρόνια υπήρχαν φήμες για μια δεύτερη συνέχεια. Το 2013 η Warner Bros. ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Amblin Entertainment για ένα reboot της σειράς, αλλά το 2015 αποφασίστηκε να γυριστεί τελικά μια νέα συνέχεια. Τελευταία «εμφάνιση» των γκρέμλινς ήταν στην πρόσφατη animated «LEGO Batman» ταινία.