Οι πρωταγωνιστές του «Stranger Things» ξέρουν να ροκάρουν

stranger-things
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μετά τον Mike Wheeler και τον Steve Harrington σχημάτισε συγκρότημα και o Dustin Henderson.

Απ' ό,τι φαίνεται, το νεαρό καστ της σειράς «Stranger Things» είναι έτοιμο να κατακτήσει και τον χώρο της μουσικής. Πολλοί μπορεί να γνώριζαν για τις μουσικές ασχολίες του Finn Wolfhard (του τηλεοπτικoύ Mike) και του Joe Keery (του τηλεοπτικού Steve), αλλά λίγοι ήξεραν για το συγκρότημα του Gaten Matarazzo (λέγε με Dustin).

Ο μεν Finn παίζει στους Calpurnia, οι οποίοι σύντομα θα ηχογραφήσουν ένα EP με τον Cadien Lake James των Twin Peaks (καμία σχέση με την ομώνυμη σειρά) ενώ έχει εμφανιστεί και σε βίντεο των PUP. Ο δε Keery παίζει στο ψυχεδελικό rock συγκρότημα Post Animal, με τους οποίους είχε βγάλει έναν δίσκο το 2015 και τρία EPs το 2016, ενώ έχει κυκλοφορήσει μουσική και με το ψευδώνυμο Cool Cool Cool.

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο Matarazzo έχει σχηματίσει και αυτός με τη σειρά του ένα συγκρότημα, τους Work In Progress. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ώρα, αλλά το εξαμελές συγκρότημα έχει ανεβάσει στο Instragam ένα βίντεο μια διασκευή του «Porch» των Pearl Jam, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. Και βέβαια, για όσους ενδιαφέρονται να δουν τον Matarazzo στα φωνητικά, το συγκρότημα έχει προγραμματίσει μια συναυλία μαζί του στο Asbury Park για τις 29 Δεκεμβρίου.