Νέο τρέιλερ για το «Shape of Water» του Guillermo Del Toro

the-shape-of-water
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η ταινία φαντασίας του Μεξικανού σκηνοθέτη απέσπασε τον Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Η νέα ταινία του πολυβραβευμένου Guillermo Del Toro με τίτλο «The Shape of Water» έχει ήδη ξεχωρίσει σε αρκετά από τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ και σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις αίθουσες.

Το «Shape of Water» διαδραματίζεται στην Αμερική της δεκαετίας του 1960 και εστιάζει στην Elisa (την οποία υποδύεται η Sally Hawkins), μια μοναχική, κωφάλαλη εργαζόμενη σε κυβερνητικό εργαστήριο υψίστης ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει για πάντα όταν μια μέρα ανακαλύψει ένα απόρρητο μυστικό στη δουλειά της, ένα υδάτινο πλάσμα. Βλέποντας πώς οι άνθρωποι συμπεριφέρονται στο υδάτινο πλάσμα, η Elisa και η φίλη της θα επιχειρήσουν να το βοηθήσουν.

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν η Octavia Spencer στον ρόλο της φίλης της Elisa, ενώ ο τακτικός συνεργάτης του σκηνοθέτη και ειδικός των εφέ Doug Jones ενσαρκώνει το υδάτινο πλάσμα. Το σενάριο γράφτηκε από τον ίδιο τον Del Toro σε συνεργασία με την Vanessa Taylor. Το «The Shape of Water» έχει ήδη αποσπάσει δέκα βραβεία – συμπεριλαμβανομένων του Χρυσού Λέοντα στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας εδώ.