O Hugh Jackman απέρριψε τον ρόλο του James Bond

hugh-Jackman
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Εκείνο τον καιρό τα σενάρια είχαν γίνει τόσο εξωπραγματικά και τρελά» εξήγησε ο Jackman.

Ο Daniel Craig πρόσφατα επιβεβαίωσε πως θα παίξει τον θρυλικό James Bond σε (τουλάχιστον) άλλη μια ταινία, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των παραγωγών και των θαυμαστών της σειράς. Όσο υπήρχε αβεβαιότητα όμως, έγιναν αρκετές συζητήσεις για το ποιος ηθοποιός θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Craig στον ρόλο. Ένας υποψήφιος, στο μέλλον, θα μπορούσε να είναι ο Hugh Jackman, καθώς του είχε γίνει πρόταση στο παρελθόν για τον ρόλο.

Ο Daniel Craig ανέλαβε τον ρόλο του Bond στο «Casino Royale» του 2006.

Όπως αποκάλυψε ο Αυστραλός ηθοποιός, ο ρόλος του James Bond τού προσφέρθηκε όταν ολοκληρώθηκαν οι ταινίες με τον Pierce Brosnan και οι παραγωγοί των ταινιών αναζητούσαν τον επόμενο «007». «Ήμουν έτοιμος να κάνω το “X-Men 2” όταν με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης να με ρωτήσει εάν με ενδιαφέρει ο Bond» αποκάλυψε ο Jackman.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν από τους πιο κλασσικούς ρόλους της μεγάλης οθόνης, ο Jackman γρήγορα απέρριψε την πρόταση. «Ένιωθα πως εκείνον τον καιρό τα σενάρια είχαν γίνει τα τόσο εξωπραγματικά και τρελά και ένιωθα πως έπρεπε να γίνουν πιο θαρραλέα και ρεαλιστικά» σχολίασε ο ηθοποιός.

Η απόρριψή του, όπως ήταν αναμενόμενο, εξέπληξε τον ατζέντη του, ο οποίος του είπε: «Δεν έχεις επιλογή, πρέπει να συμφωνήσεις». Καταλήγοντας τη συνέντευξη, ο Jackman τόνισε πως θέλει να έχει την ελευθερία να μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα στην καριέρα του, συμπληρώνοντας πως ο ρόλος ενός ήρωα, όπως του Wolverine, είναι «λίγο κλειστοφοβικός».