Οι «Τελευταίοι Τζεντάι» έσπασαν το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

star-wars-last-Jedi-finn-phasma
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τρίβουν τα χέρια τους στην Disney με τις αστρονομικές επιδώσεις του όγδοου επεισοδίου των Star Wars στα box office.

Το όγδοο επεισόδιο των Star Wars, οι «Τελευταίοι Τζεντάι», έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στα διεθνή box office, μετά από μόλις τρεις εβδομάδες στους κινηματογράφους. Οι επιδόσεις της νέας ταινίας από τον Rian Johnson δεν προκαλούν έκπληξη, αφού τόσο το έβδομο επεισόδιο, όσο και το «Rogue One» σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Ούτε ο Chewbacca μπορεί να αντισταθεί στα αξιολάτρευτα porgs.

Πιο συγκεκριμένα, τα συνολικά έσοδα της νέας ταινίας της επικής ιστορίας των Skywalkers είχαν εισπράξεις της τάξης των 1,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων την παραμονή της πρωτοχρονιάς, με τα μισά εισιτήρια να έχουν κοπεί σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία, ενώ στην Ελλάδα η ταινία έκοψε πάνω από 100.000 εισιτήρια τις τρεις πρώτες μέρες προβολής.

Αυτό σημαίνει πως η ταινία είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να γίνει η πρώτη ταινία παραγωγής 2017 σε εισπράξεις. Για την ώρα πάντως οι «Τελευταίοι Τζεντάι» βρίσκονται στην τρίτη θέση εισπράξεων για το 2017, με την «Πεντάμορφη και το Τέρας» (1,26 δις. δολάρια) και τους «Μαχητές των δρόμων 8» (1,23 δις. δολάρια) να οδηγούν την κούρσα για λίγο καιρό ακόμα.

Οι περιπέτειες της Rey και της παρέας της θα συνεχιστούν σε μια νέα τριλογία, μετά το ένατο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πορεία των Star Wars, το όγδοο επεισόδιο θα βρεθεί σύντομα στην πρώτη θέση. Το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της νέα τριλογίας θα κάνει την πρεμιέρα του το 2019, ενώ την προσεχή άνοιξη θα προβληθεί μια ταινία για τον Han Solo.