Ήρθε η ώρα να βιώσουμε τον Nicolas Cage σε εικονική πραγματικότητα

the-humanity-bureau
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι παραγωγοί του «The Humanity Bureau» προσφέρουν εναλλακτικές οπτικές στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο Nicolas Cage ξεκίνησε ως ένας πολλά υποσχόμενος ηθοποιός, έχοντας εξαιρετικές ερμηνείες στο βιογραφικό του, αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια αρκετές ταινίες του είναι αμφιβόλου ποιότητας. Αυτό όμως που ξεχωρίζει την τελευταία του ταινία επιστημονικής φαντασίας, με τίτλο «The Humanity Bureau», είναι πως θα δώσει την ευκαιρία στους θεατές να δουν τον Cage σε εικονική πραγματικότητα.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους στις 2 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει μια σειρά «αυτοτελών επεισοδίων» γυρισμένων σε VR, με τίτλο «The Humanity Bureau VRevolution». Οι παραγωγοί εξήγησαν πως τα επεισόδια αυτά θα δίνουν τη δυνατότητα να δουν «εναλλακτικές ιστορίες που συνυπάρχουν με την ταινία», δηλαδή θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εξέλιξη της πλοκής από την οπτική γωνία άλλων χαρακτήρων.

Το «Humanity Bureau» διαδραματίζεται σε δυστοπικό μέλλον, όπου η κλιματική αλλαγή έχει επιφέρει μεγάλες καταστροφές στις ΗΠΑ. Ο τίτλος της ταινίας αναφέρεται σε μια κρατική υπηρεσία η οποία εξορίζει τους «ανεπιθύμητους» σε μια αποικία. Ο Cage υποδύεται τον πράκτορα που επιχειρεί να προστατέψει μια μητέρα και το παιδί της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά της εν λόγω υπηρεσίας.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Rob W. King, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Dave Schultz. Δίπλα στον Cage εμφανίζονται οι Sarah Lind, Jakob Davies, Hugh Dillon και Vicellous Shannon.