Η Rachel Weisz ετοιμάζεται να πετάξει στα σύννεφα

rachel-weisz
ΣΑΒΒΑΤΟ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Επιστροφή στην επιστημονική φαντασία για την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Η Rachel Weisz μπορεί να είναι γνωστή κυρίως για τις δραματικές της ερμηνείες, αλλά έχει εμπειρία στην φαντασία και την περιπέτεια, έχοντας παίξει σε ταινίες όπως η «Μούμια» και «Η πηγή της ζωής». Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει συμφωνήσει για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Cloud One».

Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την πλοκή της ταινίας, αλλά το άρθρο του Variety σημειώνει πως θα «σοβαρή» επιστημονική φαντασία, δηλαδή θα εστιάζει περισσότερο στο «επιστημονικό» κομμάτι, παρά στο φανταστικό. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Cloud One» θα είναι ο Goran Dukic, γνωστός για την μαύρη κωμωδία «Wristcutters: A Love Story» του 2006. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν την προσεχή άνοιξη.

Η Weisz πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «The Favourite» σε σενάριο των Deborah Davis και Tony McNamara. Στη συγκεκριμένη ταινία εμφανίζονται επίσης σε πρωταγωνιστικού ρόλους οι Emma Stone, Olivia Colman, Nicholas Hoult και Joe Alwyn.