Ο Action Bronson θα είναι ο «Ιρλανδός» του Martin Scorsese

action-bronson Rich Fury
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Θα εμφανιστεί πλάι στους Οσκαρικούς Robert De Niro, Al Pacino και Joe Pesci.

Μετά τον Marky Mark, τον Eminem και τον 50 Cent, ήρθε και η σειρά του Action Bronson να επιχειρήσει μια καριέρα στον κινηματογράφο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός ράπερ μέσω ανάρτησης στο Instagram, θα παίξει στην βιογραφική ταινία του Martin Scorsese με θέμα τον θρυλικό εκτελεστή της μαφίας, Frank «The Irishman» Sheeran.

Η ταινία του Scorsese για λογαριασμό του Netflix είναι βασισμένη στην βιογραφία του Sheeran με τίτλο «I Hear You Paint Houses» που έγραψε ο Charles Brandt. Ξεχωρίζει το ποιοτικό καστ, αφού θα πρωταγωνιστήσουν ο Robert De Niro, ο Al Pacino και ο Joe Pesci, ενώ θα εμφανιστούν επίσης ο Harvey Keitel, η Anna Paquin και ο τηλεοπτικός Ray Romano.

Religious Art.

A post shared by Action Bronson (@bambambaklava) on

Ο «Ιρλανδός» του Scorsese θα είναι η πρώτη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Pesci μετά από οχτώ χρόνια. Τελευταίος live action ρόλος του ήταν το 2010 στο «Love Ranch» του Taylor Hackford με την Helen Mirren και τον Sergio Peris-Mencheta, ενώ είχε δανείσει τη φωνή του στην animated περιπέτεια «A Warrior’s Tale» το 2015.

Ο Action Bronson από την πλευρά του κυκλοφόρησε τον τρίτο και πιο πρόσφατο δίσκο του με τίτλο «Blue Chips 7000» τον περασμένο Αύγουστο, ενώ είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Viceland’s Fuck, That’s Delicious», όπου ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να επισκεφτεί εστιατόρια και να γευτεί την τοπική κουζίνα.