Λάμψη πολλών αστέρων στο soundtrack του «Μαύρου Πάνθηρα»

black-panther
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Kendrick Lamar και The Weeknd συνεργάστηκαν για τη μουσική της νέα ταινίας της Marvel.

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στις ταινίες των «Avengers», ο Μαύρος Πάνθηρας πρωταγωνιστεί στη δική του ταινία, η οποία πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της την ερχόμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ. Μια εβδομάδα πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα όμως, θα κυκλοφορήσει το soundtrack της ταινίας, του οποίου την παραγωγή ανέλαβε ο Kendrick Lamar.

AP / Matt Sayles

O Kendrick Lamar θριάμβευσε στα φετινά βραβεία Grammy.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του soundtrack, ο Lamar αποκάλυψε το αναλυτικό tracklist μέσω Twitter. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Lamar συμμετέχει σε πολλά τραγούδια και, πέραν της συγγραφής του ομώνυμου τραγουδιού, εμφανίζεται στο «All The Stars» με τον SZA, στο «Kings Dead» με τους Jay Rock, Future και James Blake και στο «Big Shot» με τον Travis Scott.

Η συνεργασία, η οποία ίσως ξεχωρίζει περισσότερο στο soundtrack, είναι του Lamar με τον The Weeknd στο «Pray For Me». Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στο «Sidewalks» από το «Starboy». Στο soundtrack συμμετέχουν επίσης οι  Anderson .Paak, Khalid, ScHoolboy Q και Jorja Smith, μεταξύ πολλών άλλων.

Στις 15 Φεβρουαρίου θα κάνει την ελληνική του πρεμιέρα ο «Μαύρος Πάνθηρας».

Ο «Μαύρος Πάνθηρας» του Ryan Coogler με τον Chadwick Boseman στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται με τεράστια αγωνία από τους φανς των υπερηρώων της Marvel, κάτι που αποτυπώνεται στο ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η ταινία έχει ήδη ξεπεράσει σε προπώληση εισιτηρίων το «Captain America: Εμφύλιος πόλεμος» του 2016.

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τη συνεργασία του Lamar και του SZA εδώ.