Η Julianne Moore πρωταγωνίστρια στο νέο «Μετά το γάμο»

Julianne-moore-bart-freundlich Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Bart Freundlich, έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της μεταφοράς της δανέζικης δραματικής ταινίας.

Ο επόμενος πρωταγωνιστικός ρόλος της Julianne Moore θα είναι ένα ριμέικ της δραματικής ταινίας «Μετά το γάμο» της Susanne Bier. Η ταινία της Δανής σκηνοθέτιδας κυκλοφόρησε το 2006 και είχε προταθεί για το Όσκαρ καλύτερη ξενόγλωσσης ταινίας.

Στην ταινία η διευθύντρια ενός ορφανοτροφείου έξω από την Καλκούτα ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για να γνωρίσει την εκατομμυριούχο που χρηματοδοτεί το φιλανθρωπικό εγχείρημα. Όταν όμως η πλούσια γυναίκα παντρευτεί, η διευθύντρια του ορφανοτροφείου ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό με τεράστιες συνέπειες.

Στην ταινία της Susanne Bier πρωταγωνίστησαν ο Mads Mikkelsen και η Sidse Babbett Knudsen.

Όπως αναφέρει στο άρθρο του το Deadline, η Moore θα ενσαρκώσει την εκατομμυριούχο που χρηματοδοτεί το ορφανοτροφείο, ενώ οι παραγωγοί βρίσκονται ακόμα στην αναζήτηση της ηθοποιού που θα υποδυθεί την διευθύντρια.

Σκηνοθέτης του ριμέικ θα είναι ο σύζυγος της Moore, Bart Freundlich, ο οποίος επεξεργάστηκε παράλληλα το σενάριο, μεταφέροντας τη δράση από την Κοπεγχάγη στην αμερικάνικη μεγαλούπολη. Εφόσον βρεθεί η παρτενέρ της Moore, ο Freundlich ευελπιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ριμέικ την προσεχή άνοιξη στο Μανχάταν.