Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Η κόρη της Άπριλ»

april-tainia-diagonismos
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Εξασφαλίσαμε 9 διπλές προσκλήσεις για την ταινία του Μισέλ Φράνκο, για την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28, είσοδος από Κοραή).

Η δεκαεπτάχρονη Βαλέρια είναι έγκυος με τον επίσης νεαρό φίλο της, αλλά δεν έχει ακόμα ενημερώσει τη μητέρα της, Απρίλ.

Όταν η αδελφή της την καλεί κρυφά από την Βαλέρια, η Απρίλ καταφτάνει με γνήσιο ενδιαφέρον, στήριξη και τρυφερότητα. Όταν όμως το μωρό γεννιέται, γίνεται σύντομα σαφές γιατί η Βαλέρια ήθελε να κρατήσει τη μητέρα της όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Alexandra Bas

Μια μινιμαλιστική και βραδυφλεγής ταινία αγωνίας, που παρακολουθεί μια μάνα να κλέβει με μακιαβελικό τρόπο τη ζωή της κόρης της σαν άλλος θηλυκός Κρόνος. Με την Έμμα Σουάρεζ («Julietta») σε μια περίτεχνη ερμηνεία, η πιο εμπορική ταινία μέχρι σήμερα του Μισέλ Φράνκο («Μετά τη Λουτσία», «Chronic»), εξερευνά κεντρικές οικογενειακές σχέσεις ενώ στήνει ενδιαφέρουσες κοινωνικές αλληγορίες.

- Βραβείο της Επιτροπής-

Ένα Κάποιο Βλέμμα - 70ο Φεστιβάλ Καννών

- Επίσημη συμμετοχή -  64ο Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν

Δείτε το trailer της ταινίας από την Weirdwace

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.