Τίτλοι τέλους στον γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Justin-theroux-Jennifer-aniston
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι δύο αστέρες του Χόλυγουντ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους για να προλάβουν την «βιομηχανία του κουτσομπολιού».

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, σχεδόν τρία χρόνια μετά τον γάμο τους. Στην κοινή ανακοίνωσή τους, οι δυο αστέρες εξήγησαν πως είχαν χωρίσει στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά τόνισαν πως θα συνεχίσουν να είναι καλοί φίλοι.

Ο λόγος για τον οποίο προέβησαν στην ανακοίνωση σχετικά με τη σχέση τους ήταν η πίεση από την έντονη φημολογία και τα σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα του Τύπου. «Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι και αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την λατρεμένη μας φιλία» έγραψαν στην ανακοίνωσή τους.

AP

«Κανονικά θα το κάναμε ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και εφευρέσεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια» κατέληξαν οι Aniston και Theroux.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κωμικής περιπέτειας «Τροπική καταιγίδα» του Ben Stiller το 2008, με τη σχέση τους να ξεκινά το 2011. Περίπου ένα χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν και το 2015 παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.