Το μεγάλο ευχαριστώ του σκηνοθέτη του «Μαύρου Πάνθηρα»

ryan-coogler Willy Sanjuan
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ο υπερήρωας της Marvel συνεχίζει να σπάει τα ταμεία, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς.

Ο «Μαύρος Πάνθηρας» ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες της Disney, σπάζοντας τα box office σε όλο τον κόσμο, με εισπράξεις ανάλογες των πρόσφατων ταινιών την σειράς «Star Wars». Πέραν όμως της εισπρακτικής επιτυχίας της ταινίας, ο υπερήρωας της Marvel έχει ενθουσιάσει κριτικούς και κοινό.

Η ανταπόκριση του κοινού δεν πέρασε απαρατήρητη από τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ryan Coogler, ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τους φανς του «Μαύρου Πάνθηρα» για τη στήριξη και τον ενθουσιασμό τους. Στην ανοιχτή επιστολή του, ο Coogler σημειώνει πως ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι τόσος κόσμος θα στήριζε τόσο θερμά την ταινία του, ενώ εξέφρασε τη συγκίνησή του που οι κινηματογράφοι ήταν γεμάτοι ανθρώπους με «ρούχα που γιόρταζαν την κληρονομιά τους».

«Σας ευχαριστώ που δώσατε στην ομάδα κινηματογραφιστών μας, το σπουδαιότερο δώρο: τη δυνατότητα να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την ταινία, στην οποία βάλαμε και την καρδιά και την ψυχή μας» κατέληξε ο Coogler στην επιστολή του. Τόσο το μεγάλο αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, όσο και ο σκηνοθέτης της ταινίας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον για περισσότερες ταινίες με τον Μαύρο Πάνθηρα.

Η επιστροφή του Μαύρου Πάνθηρα δεν θα αργήσει.

Ο Feige μάλιστα σχολίασε πως υπάρχουν «πάρα, πάρα πολλές ιστορίες» ακόμα με τον Μαύρο Πάνθηρα, συμπληρώνοντας πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Coogler. Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του έχει αποκαλύψει πως θα ήθελε να εξετάσει την ιστορία του T'Challa ως νέου βασιλιά της Ουακάντα. Μέχρι να ανακοινωθεί κάποια συνέχεια, ο «Μαύρος Πάνθηρας» λογικά θα κάνει την εμφάνισή του στις επόμενες ταινίες των «Avengers».

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.