Οι «Χαμένοι Στο Διάστημα» επιστρέφουν στο Netflix

lost-in-space-1965
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς με τις περιπέτειες της οικογένειας Robinson στο αφιλόξενο και παράξενο σύμπαν.

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1960, «Χαμένοι Στο Διάστημα», επιστρέφει στην μικρή οθόνη για λογαριασμό του Netflix. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι η οικογένεια Robinson, η οποία μετά από ένα ατύχημα καταλήγει σε έναν παράξενο πλανήτη.

Αρχηγός της οικογένειας είναι ο John Robinson και στο πλάι του η σύζυγος του, Maureen, τους οποίους ενσαρκώνουν ο Toby Stephens και η Molly Parker, αντίστοιχα. Τους ρόλους των τριών παιδιών της οικογένειας, Will, Judy και Penny, έχουν αναλάβει οι Max Jenkins, Taylor Russell και Mina Sundwall.

Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα στις 13 Απριλίου.

Στο τρέιλερ της σειράς ακούγεται μια νέα εκτέλεση του κλασικού μουσικού θέματος που είχε γράψει αρχικά ο John Williams, ενώ η Maureen Robinson αφηγείται την εξέλιξη της ανθρωπότητας, δίνοντας παράλληλα μια κλεφτή ματιά στον κόσμο του αύριο. Επικεφαλής της σειράς είναι ο Zack Estrin και τα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου κάνουν την πρεμιέρα τους στις 13 Απριλίου.

Η πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά, από τον Irwin Allen, είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του 1960 και κράτησε τρεις σεζόν, από το 1965 έως το 1968. Η σειρά αφηγήθηκε τις περιπέτειες της οικογένειας Roninson και των συνοδοιπόρων τους να επιβιώσουν στο αφιλόξενο σύμπαν και να βρουν τον δρόμο τους και ξεχώρισε για την κιτς αισθητική του.

H σειρά μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη το 1998.

Μετά από πολλά χρόνια, οι «Χαμένοι στο Διάστημα» επέστρεψαν στην μεγάλη οθόνη με τον William Hurt, την Mimi Rogers και τον Matt LeBlanc από τα «Φιλαράκια» στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Παρά τα σχετικά καλά έσοδα στα box office, η ταινία δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της πρωτότυπης σειράς και έτσι τα σχέδια για μια συνέχεια εγκαταλείφθηκαν.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.