Ο Scorsese ολοκλήρωσε τον «Ιρλανδό» με τους Robert De Niro, Al Pacino και Harvey Keitel

martin-scorsese Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel και Joe Pesci πρωταγωνιστούν στη ταινία για τη ζωή ενός διαβόητου εκτελεστή της μαφίας.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Martin Scorsese, «The Irishman», ολοκληρώθηκαν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Στο μήνυμά του ο Scorsese ανακοίνωσε το τέλος των γυρισμάτων ενώ ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν πάνω στην ταινία.

Η βιογραφική ταινία για τον εκτελεστή της μαφίας, Frank Sheeran, έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα καστ, με τον Robert De Niro, τον Al Pacino, τον Harvey Keitel και τον Joe Pesci στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt και αφηγείται την ιστορία του Sheeran, ο οποίος λίγο πριν πεθάνει φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa.

Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Scorsese με τον De Niro μετά το «Καζίνο» του 1995, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Pesci επέστρεψε στην ενεργό δράση αποκλειστικά για να βρεθεί στη συγκεκριμένη ταινία. Στον «Ιρλανδό» θα εμφανιστεί επίσης ο Action Bronson, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο ράπερ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Τα γυρίσματα μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η ταινία δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2019, λόγω των πολλών ειδικών εφέ στη επόμενο στάδιο παραγωγής. Η κεντρική ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, οπότε σε πολλές σκηνές πρέπει να χρησιμοποιηθούν ψηφιακά εφέ ώστε να αφαιρεθούν χρόνια από τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.