Αντιμέτωπος με τρία χρόνια φυλάκιση ο τολμηρός που άρπαξε το Όσκαρ της McDormand

frances-mcdormand
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ένας 47χρονος άνδρας ζήλεψε την επιτυχία της ηθοποιού και «δανείστηκε» το βραβείο α’ γυναικείου ρόλου.

Ο Terry Bryant αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών για την κλοπή του βραβείου Όσκαρ της Frances McDormand. Ο Bryant φέρεται να έκλεψε το χρυσό αγαλματίδιο της ηθοποιού σε ένα after-party και στη συνέχεια ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook όπου καυχιόταν για την «βράβευσή» του. Το βίντεο πλέον έχει κατέβει από το προφίλ του Bryant.

Εφόσον τα δικαστήρια βρουν τον 47χρονο άνδρα ένοχο για την κακουργηματική πράξη, θα του επιβάλλουν τριετή φυλάκιση, σημειώνει σε άρθρο του το Hollywood Reporter. O Bryant παραμένει προφυλακισμένος καθώς δεν έχει πληρώσει την εγγύηση των 20.000 δολαρίων.

Η αρθρογράφος των New York Times Cara Buckley περιέγραψε την κλοπή μέσω αναρτήσεων στο Twitter. Σύμφωνα με την Buckley, ένας άνδρας άρπαξε το Όσκαρ και έφυγε τρέχοντας. Στη συνέχεια όμως ένας φωτογράφος βρήκε τον επίδοξο κλέφτη και του απέσπασε το βραβείο, αλλά δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Η αρθρογράφος συμπλήρωσε πως η McDormand έδωσε εντολή να τον αφήσουν να φύγει.

Μετά το συμβάν, εκπρόσωπος  της McDormand δήλωσε πως η ηθοποιός έσμιξε ξανά με το βραβείο και πως «η Fran και o Oscar» μοιράστηκαν μαζί ένα μπέργκερ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.