Το Netflix φέρνει το ζεύγος Obama στις οθόνες μας

michelle-obama-barack-obama
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές και περιζήτητο.

To Netflix έχει κάνει μεγάλα βήματα για να εδραιωθεί ως ο κυρίαρχος στον χώρο του streaming, αλλά δεν εφησυχάζει, καθώς πλέον καραδοκούν πολλοί ανταγωνιστές. Μετά τις συμφωνίες με αστέρες όπως τον Martin Scorsese, την Barbra Streisand και τον Will Smith, το Netflix φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Barack και την Michelle Obama.

Οι New York Times αποκάλυψαν την είδηση και αναφέρουν στο σχετικό άρθρο τους ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές για εκπομπές με το πρώην προεδρικό ζεύγος. Οι πηγές αναφέρουν πως οι συζητήσεις αφορούν μια εκπομπή που θα εστιάζει περισσότερο σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα, παρά στην πολιτική. Παρά το προχωρημένο των συζητήσεων ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ο αριθμός ή το φορμάτ των προγραμμάτων.

AP / Susan Walsh

Το άρθρο τονίζει πως ο πρώην πρόεδρος δεν θα επιχειρήσει να «απαντήσει» ευθέως στις συντηρητικές πολιτικές του διαδόχου του Donald Trump. Παράλληλα όμως υπάρχει η περίπτωση για μια σειρά debate πάνω σε θέματα που κυριάρχησαν κατά την προεδρία του Obama, όπως η υγειονομική περίθαλψη, τα δικαιώματα ψήφου, η μετανάστευση, η εξωτερική πολιτική και η κλιματική αλλαγή. Στην περίπτωση της Michelle Obama, υπάρχουν σκέψεις για σειρά ντοκιμαντέρ πάνω στην διατροφή και την άσκηση – θέματα με τα οποία η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ είχε ασχοληθεί εκτενέστατα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Barack Obama έχει ήδη πάρει μια γεύση από μια πιθανή συνεργασία με το Netflix. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά εμφανίστηκε πρόσφατα ως πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής του David Letterman για το Netflix, με τίτλο «My Next Guest Needs No Introduction». Δεδομένης της απήχησης που συνεχίζει να έχει το ζεύγος Obama, μια πιθανή συμφωνία θα εδραιώσει ακόμα περισσότερο το Netflix στον χώρο του streaming.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.