Νέο θρίλερ με άρωμα από την «Λάμψη» με τον Kevin Bacon

kevin-bacon Rich Fury
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Θα πρωταγωνιστήσει στην μεταφορά του «You Should Have Left» σε σκηνοθεσία και σενάριο του David Koepp.

Ο Kevin Bacon θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη David Koepp για τις ανάγκες της κινηματογραφικής μεταφοράς του μεταφυσικού θρίλερ «You Should Have Left» που έγραψε ο Daniel Kehlmann. Στο παρελθόν ο Bacon συνεργάστηκε με τον Koepp στην ταινία «Οι ψίθυροι των πνευμάτων».

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Hollywood Reporter, ο Bacon ανακάλυψε το μυθιστόρημα του Kehlmann – το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι – και αφού το παρουσίασε στον Koepp, οι δύο αποφάσισαν να προχωρήσουν με την μεταφορά. Η ταινία θα κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα της Blumhouse Productions, με τον Koepp να αναλαμβάνει τόσο τη σκηνοθεσία όσο και τη συγγραφή του σεναρίου.

Το βιβλίο του Kehlmann αφηγείται την ιστορία ενός σεναριογράφου, ο οποίος αποφασίζει να μετακομίσει με την οικογένειά του σε ένα απομονωμένο σπίτι στις Άλπεις, ώστε να δουλέψει απερίσπαστος πάνω στο σίκουελ μιας πετυχημένης ταινίας που είχε γράψει. Θυμίζοντας αρκετά την «Λάμψη» του Stephen King, κάτι κρύβεται πίσω από τα ειδυλλιακά τοπία των Άλπεων και ο ήρωας αρχίζει σιγά σιγά να παραφρονεί και να χάνει αίσθηση της πραγματικότητας. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται μέσα στο 2018.