Μετά τον Tony Stark, έρχεται ο Dr. Dolittle

robert-downey-Jr Joel Ryan
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Ο Robert Downey Jr. θα ενσαρκώσει τον εκκεντρικό γιατρό που επικοινωνεί με τα ζώα σε μια νέα live-action ταινία.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, ο Robert Downey Jr. αποκάλυψε το καστ της νέας ταινίας «The Voyage Of Dr. Dolittle», το οποίο περιλαμβάνει την Selena Gomez, την Emma Thompson, τον John Cena και τον Tom Holland μεταξύ πολλών άλλων. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Stephen Gaghan, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Tom Shepherd.

Οι περιπέτειες του Dr. Dolittle έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στην μεγάλη οθόνη, με τον Eddie Murphy να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες «Ο γιατρός τρελάθηκε» του 1998 και «Ο γιατρός ξανατρελάθηκε» του 2001. Η νέα ταινία βασισμένη στον εκκεντρικό γιατρό που μπορεί να επικοινωνεί με τα ζώα φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια νέα εκδοχή του χαρακτήρα που δημιούργησε ο Hugh Lofting.

Ο Robert Downey Jr. θα είναι ο νέος Dr. Dolittle και χάρη στην ανάρτησή του, ξέρουμε πλέον ποιοι θα δανείσουν τις φωνές τους στα ζώα της ταινίας. Η Gomez θα δώσει τη φωνή της σε μια καμηλοπάρδαλη, ο Holland σε έναν σκύλο, η Thompson σε έναν παπαγάλο, ο Cena σε μια πολική αρκούδα, ο Kumail Nanjiani σε μια στρουθοκάμηλο, η Octavia Spencer σε μια πάπια, ο Rami Malek σε έναν γορίλλα, ο Craig Robinson σε ένα ποντίκι, ο Ralph Fiennes σε μια τίγρη, η Carmen Ejogo σε μια λέαινα, η Marion Cotillard σε μια αλεπού και η Frances De La Tour σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ο Eddie Murphy είχε παίξει το Dr. Dolittle σε δύο ταινίες, το 1998 και 2001.

Πλάι στον Downey Jr. θα εμφανιστούν (ως άνθρωποι) ο Jim Broadbent, ο Michael Sheen και ο Antonio Banderas. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα της στις αμερικάνικες αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2019.