Ο Pedro Pascal σε ρόλο έκπληξη στη νέα «Wonder Woman»

pedro-pascal Marion Curtis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Δόσεις από «Game of Thrones» και «Narcos» στην επόμενη solo ταινία της Αμαζόνας υπερηρωίδας της DC.

Το καστ της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Wonder Woman» σιγά σιγά ολοκληρώνεται, με την σκηνοθέτη Patty Jenkins να ανακοινώνει την προσθήκη του Pedro Pascal μέσω ανάρτησης στο Twitter. Οι δυο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην τηλεταινία «Exposed».

Ο Pascal έγινε γνωστός με την ερμηνεία του στο ρόλο του Oberyn Martell στον τέταρτο κύκλο του «Game of Thrones», καθώς και στον ρόλου του πράκτορα της DEA Javier Peña στο «Narcos». Ο ρόλος του Pascal στο «Wonder Woman 2» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά η Jenkins εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως εκτός από την αναμενόμενη δράση, η νέα ταινία θα έχει και ένα love story.

Η Gal Gadot θα επιστρέψει ξανά στον ρόλο της Wonder Woman, ενώ η Kristen Wiig θα ενσαρκώσει τον «κακό» της ταινίας, την Cheetah. Έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες σχετικά με την υπόθεση της συνέχειας, τόσο για την πλοκή όσο και για την χρονική περίοδο που θα διαδραματιστεί.

Παρά τις μεγάλες προσδοκίες των Warner Bros και DC, το «Justice League» απογοήτευσε τους φανς των κόμικ.

Η τελευταία εμφάνιση της Wonder Woman ήταν στο (απογοητευτικό) «Justice League» και η πρεμιέρα της επόμενης solo ταινίας της έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2019. Επόμενη ταινία της DC θα είναι το «Aquaman» φέτος τον Δεκέμβριο, το «Shazam» τον Απρίλιο του 2019, το «Wonder Woman 2» τον Νοέμβριο του 2019 καθώς και τα «Cyborg» και «Green Lantern Corps» το 2020.