Η Halle Berry το φαβορί για το ριμέικ του θρίλερ «Η άκρη του νήματος»

halle-berry Richard Shotwell
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Jeff Bridges και Glenn Close είχαν πρωταγωνιστήσει στη ταινία που γύρισε ο Richard Marquand το 1985.

Τα ριμέικ και τα πρίκουλε είναι πλέον κανόνας πλέον στο Χόλυγουντ, αφού αποτελούν «σίγουρη» λύση για τα στούντιο παραγωγής. Η Halle Berry φέρεται να είναι το φαβορί για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο ριμέικ του θρίλερ «Η άκρη του νήματος» που σκηνοθέτησε ο Richard Marquand το 1985. Στην πρωτότυπη ταινία, της οποίας το σενάριο είχε γράψει ο Joe Eszeterhas, πρωταγωνίστησαν οι Jeff Bridges και Glenn Close.

Στην ταινία του Marquand, μια πλούσια κληρονόμος του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται δολοφονημένη στη απόμερη, εξοχική της κατοικία. Βασικός ύποπτος του βίαιου φόνου είναι ο εκδότης σύζυγος της (τον οποίο ενσάρκωσε ο Bridges), ο οποίος προσλαμβάνει μια δικηγόρο (Close) για την υπόθεση του. Η υπόθεση όμως περιπλέκεται ακόμα περισσότερα, καθώς ο κατηγορούμενος και η δικηγόρος αναπτύσσουν μια παράφορη σχέση.

H ταινία του Richard Marquand ήταν υποψήφια για ένα Όσκαρ.

Ο Robert Loggia είχε βρεθεί υποψήφιος για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου εκείνη την χρονιά, οπότε η Sony έχει σχετικά μεγάλες βλέψεις για το επερχόμενο ριμέικ της. Πέραν των συζητήσεων με την Οσκαρική Berry, οι παραγωγοί βρίσκονται σε αναζήτηση τόσο για σεναριογράφο όσο και σκηνοθέτη.