Η «Jessica Jones» επιστρέφει στο Netflix για μια τρίτη σεζόν

Jessica-Jones David Giesbrecht
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Krysten Rittern, Rachael Taylor και Carrie-Anne Moss αναμένονται να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος κύκλος της «Jessica Jones» δεν ενθουσίασε όσο η πρώτη, το Netflix έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Marvel για την παραγωγή μιας τρίτης σεζόν. Με την Disney να ετοιμάζει την δική της ανταγωνιστική πλατφόρμα streaming, το Netflix θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τους χαρακτήρες που έχει (ακόμα) στην διάθεση του.

Στον δεύτερο κύκλο η Krysten Ritter επέστρεψε στον ρόλο του ομώνυμου χαρακτήρα για να βάλει σε τάξη ξανά την ζωή της, μετά τον φόνο του Kilgrave στο τέλος της πρώτης σεζόν. Η δεύτερη σεζόν αποκάλυψε πως η Jessica Jones απέκτησε τις υπερδυνάμεις της, από ένα γενετικό πείραμα που έγινε μετά το θανατηφόρο τροχαίο που την άφησε ορφανή.

Στην σειρά εμφανίζονται επίσης η Rachael Taylor στον ρόλο της Trish Walker (καλύτερης φίλης της Jones), η Carrie-Anne Moss στον ρόλο της εισαγγελέως Jeri Hogarth και ο Eka Darville στον ρόλο του Malcom Ducasse, γείτονα και συνεργάτη της πρωταγωνίστριας. Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος, αλλά λογικά δεν θα καθυστερήσει ιδιαίτερα.