H Margot Robbie σε νέες περιπέτειες

suicide-squad
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το μέλλον των ταινιών με τους ήρωες της DC είναι γένους θηλυκό και η ανερχόμενη Cathy Yan είναι το φαβορί για τη σκηνοθεσία της επόμενης ταινίας με την Harley Quinn.

Μπορεί η «Ομάδα Αυτοκτονίας» να απογοήτευσε κριτικούς και κοινό, αλλά η Margot Robbie «διασώθηκε» με την εκπληκτική ερμηνεία της στον ρόλο της Harley Quinn. Με τα «βαριά χαρτιά» της DC όπως ο Batman, ο Superman και η Justice League να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, η Warner Bros έχει αποφασίσει να προχωρήσει εστιάζοντας στον χαρακτήρα της και ήδη έχει καταστρώσει τα σχέδια της.

Το φαβορί για τη σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας με την Harley Quinn είναι η Cathy Yan. Η πρώην δημοσιογράφος και νυν σκηνοθέτης έχει μόλις μια ανεξάρτητη ταινία μεγάλου μήκους στο ενεργητικό της – το «Dead Pigs» με τους Zazie Beetz και Mason Lee – αλλά θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ονόματα, έχοντας ξεχωρίσει το φεστιβάλ του Sundance. Μετά λοιπόν το νέο συμβόλαιο με την Patty Jenkins για τη συνέχεια της «Wonder Woman», η Warner δείχνει πως εμπιστεύεται γυναίκες για τις ταινίες βασισμένες στους ήρωες της DC.

Invision/AP / Taylor Jewell

Η ταινία της Cathy Yan εντυπωσίασε στο πρόσφατο φεστιβάλ Sundance, όπου απέσπασε το World Cinema Dramatic Award For Ensemble Acting.

Η ταινία για την ώρα φαίνεται πως θα βασίζεται στη σειρά κόμικ «Birds Of Prey», όπου η Black Canary και την Batgirl συμμαχούν με άλλους γυναικείους χαρακτήρες, όπως την Harley Quinn. Το σενάριο έχει αναλάβει η Christina Hodson, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει να γράψει και αυτό για τη σχεδιαζόμενη ταινία με την κεντρικό ήρωα την Batgirl, οπότε η ταινία με την Harley Quinn θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να κάνει την πρώτη της εμφάνιση.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει όταν η Robbie ολοκληρώσει τα γυρίσματa για τo «Once Upon a Time in Hollywood» του Quintin Tarantino. Παράλληλα όμως με τη συγκεκριμένη ταινία, η Harley Quinn θα εμφανιστεί στο σίκουελ για την «Ομάδα Αυτοκτονίας» με επικεφαλής τον Gavin O’Connor καθώς και σε μια άλλη ταινία με τον Joker.