Cary Elwes και Jake Busey στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things»

cary-elwes-Jake-busey
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η συμμετοχή των δύο ηθοποιών στη σειρά του Netflix ανακοινώθηκε από το Ted Sarandos.

Η μικρή πόλη Hawkins θα έχει δύο νέους κατοίκους στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things», τον Βρετανό ηθοποιός Cary Elwes και τον Jake Busey, γιο του Gary Busey. Η προσθήκη των δύο ηθοποιών έγινε από τον Ted Sarandos του Netflix την περασμένη Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Elwes θα υποδυθεί τον δημάρχο Kline, ενώ ο Busey τον δημοσιογράφο Bruce. Το Netflix περιέγραψε τον Kline ως τον «κλασσικό πολιτικό των 80s, ο οποίος ασχολείται περισσότερο με την εικόνα του, παρά τους ανθρώπους της μικρής πόλης που κυβερνά». Ο Bruce από την άλλη είναι ένας δημοσιογράφος αμφιβόλου ήθους και με αρρωστημένη αίσθηση του χιούμορ, ο οποίος εργάζεται για την τοπική εφημερίδα.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς η παρέα θα αφήσει τους «Ghostbusters» για το «Επιστροφή στο μέλλον».

Όπως έχει αποκαλυφθεί πρόσφατα, η Maya Hawke θα είναι μια από τις νέες πρωταγωνίστριες της σειράς επιστημονικής φαντασίας, ενώ η Priah Ferguson θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο στον νέο κύκλο. Στην τρίτη σεζόν αναμένονται να επιστρέψουν οι Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder και David Harbour.

Τα αδέλφια Duffer έχουν αποκαλύψει πως ο τρίτος κύκλος θα διαδραματιστεί στο 1985 – όταν μεσουρανούσε η «Επιστροφή στο μέλλον» – και πως η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον τέταρτο ή πέμπτο κύκλο. Οι δύο δημιουργοί δήλωσαν πως ο Mike και η Eleven θα βρίσκονται σε σχέση, όπως και η Max με τον Lucas, ενώ ο χαρακτήρας Steve Harrington θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο.