Δείτε τον Rami Malek ως Freddie Mercury στο Live Aid

live-aid-concert-wembley-stadium-wembley-stadium PA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο Αμερικάνος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον τραγουδιστή των Queen στην βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody».

Η θρυλική συναυλία των Queen στο Live Aid το 1985 αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία του βρετανικού συγκροτήματος και δεν θα μπορούσε να λείπει από την βιογραφική ταινία «Bohemian Rhapsody», η οποία κυκλοφορεί τον Νοέμβριο. Ένα τρέιλερ της ταινίας προβλήθηκε στο πρόσφατο CinemaCon, αλλά δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.

Η 20th Century Fox δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, με τον Rami Malek να εντυπωσιάζει ως Freddie Mercury. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται όλο το συγκρότημα στη σκηνή του Γουέμπλεϊ να χαιρετά το πλήθος μετά τη συναυλία του Live Aid.

Στην δεύτερη φωτογραφία διακρίνονται ο Malek στον ρόλο του Mercury και ο Gwilym Lee ως Brian May, να βρίσκονται στο backstage ενός συναυλιακού χώρου. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης ο Ben Hardy στον ρόλο του ντράμερ Roger Taylor και ο Joe Mazzello στον ρόλο του μπασίστα John Deacon.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο παραγωγής για πολλά χρόνια, καθώς έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, όπως την παραίτηση του αρχικού πρωταγωνιστή, Sacha Baron Cohen. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο σκηνοθέτης Bryan Singer αντικαταστάθηκε αιφνιδιαστικά από τον Dexter Fletcher, μετά από παράπονα του Malek για τον «επαγγελματισμό» του Singer.