Τα χρυσά παιδιά του Χάρι Πότερ σε νέες κινηματογραφικές εμφανίσεις

ta-xrusa-paidia-tou-xari-poter-se-nees-kinimatografikes-emfaniseis

Φωτογραφίες:IMDb. Η Εmma Watson και ο Daniel Radcliffe σε νέες κινηματογραφικές περιπέτειες.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Οι παλιοί συμμαθητές του Χόγκουαρτς, η Εmma Watson και ο Daniel Radcliffe, ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν σε δύο κλασικές ιστορίες.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι χάρη στις ταινίες Χάρι Πότερ, θα εμφανιστούν σε δύο νέες κινηματογραφικές υπερπαραγωγές: η Emma Watson θα πρωταγωνιστήσει στην «Σταχτοπούτα» του Kenneth Branagh, ενώ ο Daniel Radcliffe στον «Φράνκεσταϊν» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul McGuigan.

Η Εmma Watson, έχοντας εμφανιστεί πρόσφατα στην ταινία «Τα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι στο περιθώριο», είναι τo πρόσωπο που επιλέγει η Disney για τη νέα κινηματογραφική εκδοχή της Σταχτοπούτας-με πολύ ισχυρές δόσεις δράσης- που θα σκηνοθετήσει ο Kenneth Branagh.

Η 22χρονη Watson είχε κάνει αρχικά μια σειρά διερευνητικών επιλογών, στη μετά τον Χάρι Πότερ, καριέρα της. Είχε πάρει έναν τηλεοπτικό ρόλο στο έργο του Noel Streatfeild «Βallet shoes», ενώ πραγματοποίησε μια σύντομη εμφάνιση στην ταινία «My week with Marilyn». Έμοιαζε να έχει επικεντρωθεί περισσότερο σε δουλειές που σχετίζονταν με τη μόδα.

Όμως μετά την επιτυχία της ταινίας «Τα πλεονεκτήματα του να βρίσκεσαι στο περιθώριο», μπόρεσε να προχωρήσει σε πιο σημαντικές παραγωγές: έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία της Sofia Coppola «Τhe Bling Ring», θα τη δούμε στο πλευρό του James Franco στη κωμωδία «Τhis is the end», ενώ έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στη νέα ανάγνωση του κλασικού παραμυθιού «Η ωραία και το τέρας» του ευφάνταστου Guillermo del Toro.

Η «Σταχτοπούτα» αναμένεται να έχει το ίδιο σκεπτικό ως παραγωγή με τα blockbuster της Disney «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» και «Οζ-Μέγας και παντοδύναμος», καθώς θα ξετυλιχθεί με οπτικά εφέ και υψηλή αισθητική, μια ήδη γνωστή ιστορία. Η Cate Blanchett έχει ήδη επιλεγεί να παίξει τη μητριά της Σταχτοπούτας.

Ο Daniel Radcliffe στο μεταξύ, θα υποδυθεί τον Iγκόρ στον «Φράνκεσταϊν», τη νέα κινηματογραφική ανάγνωση του κλασικού μυθιστορήματος τρόμου της Μ. Σέλεϋ από τον σκωτσέζο σκηνοθέτη Paul MvGuigan.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Wrap, η ταινία θα είναι θρίλερ επιστημονικής φαντασίας βασισμένο στην κλασική ιστορία για τη δημιουργία ενός πλάσματος μέσω ενός πειράματος. Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Radcliffe θα είναι «παθολογικά βρώμικος και ντυμένος με ρούχα παλιού κλόουν».

Φαίνεται λοιπόν πως ο Radcliffe συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τα θρίλερ και τις ταινίες τρόμου-αν θυμηθούμε την ερμηνεία του στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Susan Hill «Τhe woman in black» (σε σκηνοθεσία του James Watkins). Σύντομα θα τον δούμε και στο ρόλο του Αllen Ginsberg, τον θρυλικό ποιητή των μπήτνικ στην ταινία «Κill your darlings».