O Τζάκι Τσαν «αγρίεψε» και πάλι...

o-tzaki-tsan-agriepse-kai-pali

ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2013

Το κοινό του «γκουρού» των πολεμικών τεχνών Τζάκι Τσαν ξέρει τι να περιμένει: σκηνές δράσης με ριψοκίνδυνες φιγούρες, ταχύτητα και χιούμορ. Ο Τζάκι Τσαν επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, πρωταγωνιστώντας παράλληλα σε μια ακόμη περιπέτεια που θα μας ταξιδέψει σε πέντε ηπείρους αλλά και στην κορυφή ενός ενεργού ηφαιστείου.

«Chinese Zodiac»

Ο ταχύτερος μισθοφόρος του κόσμου, ο JC προσλαμβάνεται από ύποπτους εμπόρους αντικών για να εντοπίσει έξι χαμένες χάλκινες κεφαλές ζώων με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι έξι κεφαλές αρχικά αποτελούσαν το μέρος ενός συνόλου που αντιπροσώπευε τον Κινεζικό Ζωδιακό Κύκλο. Κοσμούσαν μια πηγή στο Αρχαίο Θερινό Ανάκτορο έξω από το Πεκίνο, όμως λεηλατήθηκαν και διασκορπίστηκαν, όταν ο Αγγλο-Γαλλικός στρατός κυρίευσε το Θερινό Ανάκτορο το 1860.

Ο JC και η ομάδα του από βοηθούς κατευθύνθηκαν στην αρχή στη Γαλλία, καθώς θεωρούσαν ότι οι χάλκινες κεφαλές συμπεριλαμβάνονταν σε μια ιδιωτική συλλογή. Η επιχείρηση «απελευθέρωσης» των χάλκινων κεφαλών από ένα ισχυρά φυλασσόμενο πύργο φέρνει τον JC σε μια περίεργη συμμαχία με την Κόκο, μια Κινέζα φοιτήτρια στο Παρίσι, η οποία δρα σε ένα παγκόσμιο κίνημα για την επιστροφή των κλεμμένων κειμηλίων στις πατρίδες τους… Γνωστός για την εμμονή του να γυρίζει ακόμη και τις επικίνδυνες σκηνές δράσης, χωρίς κασκαντέρ, ο αεικίνητος Τζάκι Τσαν, παραμένει σήμα-κατατεθέν των ταινιών πολεμικής τέχνης.

Πρωταγωνιστούν οι : Jackie Chan, Οliver Platt, Caitlin Dechelle, Qu Shu, Fan Liao, Xingtong Yao κ.α. H ταινία προβάλλεται από την Audiovisual.