Το καστ του «Game Of Thrones» λύνει απορίες τηλεφωνικώς

game-of-thrones-hotline-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Άνοιξαν οι γραμμές στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.

Η τελευταία σεζόν του «Game Of Thrones» έκανε την πρεμιέρα της την περασμένη Κυριακή και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για ένα καταιγιστικό φινάλε. Παρά την τεράστια απήχηση της σειράς, το HBO δεν επαναπαύεται και έχει βαλθεί να την προωθήσει με αρκετούς ευφάνταστους τρόπους. Έτσι λοιπόν το καστ της επικής σειράς φαντασίας έστησε ένα τηλεφωνικό κέντρο όπου προσφέρει απαντήσεις σε όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κανείς για το «Game Of Thrones».

Δείτε το σκετς με το καστ το «Game Of Thrones»

Όπως φαίνεται όμως από το σκετς που προβλήθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, οι ηθοποιοί δεν φαίνεται να είναι τόσο καλοί στη δουλειά ή να τους ενδιαφέρει τι μπορεί να είχε συμβεί πριν από τέσσερις σεζόν. Σύμφωνα με τη Sophie Turner (η οποία ενσαρκώνει την Sansa Stark στη σειρά), ο βασιλιάς Joffrey πέθανε από «χαλασμένα μύδια».

YouTube

«Έχω φάει κόλλημα με τον αδερφό μου, τι να κάνω;» ρωτά μια θαυμάστρια της σειράς την Lena Heady, η οποία ως Cersei Lannister είχε συνάψει σχέση με τον δίδυμο αδερφό της. «Τίποτα. Είναι παράνομο και ανήθικο να ενεργήσεις βάσει αυτών των συναισθημάτων» απαντά η Heady για να συμπληρώσει πως «αν από την άλλη είναι κούκλος, προχώρα».

YouTube

Ένα από τα αξιοσημείωτα του διασκεδαστικού σκετς είναι η εμφάνιση ηθοποιών που έχουμε πολλά χρόνια να τους δούμε στο «Game Of Thrones», όπως ο Kristian Nairn και ο Iwan Rheon για να λύσουν τις απορίες που μπορεί να έχουν οι οπαδοί της επικής σειράς φαντασίας. Ο Rheon, ο οποίος ενσάρκωσε τον Ramsay Bolton, παραμένει τρομακτικός ακόμα και ως τηλεφωνητής, ενώ ο Nairn αποκαλύπτει άθελά του τον κωδικό που έχει στον λογαριασμού στο HBOGo, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη λέξη «Hodor».