Αγαπημένες ταινίες με ξεχωριστή μουσική συνοδεία

agapimenes-tainies-me-ksexoristi-mousiki-sunodeia

ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Για τρίτη χρονιά οι σινεφίλ μπορούν να βρουν ένα ακόμη «καταφύγιο δροσιάς» στην καλοκαιρινή Αθήνα. Η σειρά προβολών «Sssh! NΟ! Silent Movies» στην ταράτσα του Βios με θέα την Ακρόπολη συνεχίζονται κάθε Πέμπτη, με αγαπημένες ταινίες.

Μάλιστα έχουμε τη δυνατότητα μέσω των ειδικών ακουστικών, είτε να επιλέξουμε τον ήχο της ταινίας ή το dj set των «NO!», οι οποίοι επιμελούνται τη μουσική κατά τη διάρκεια της προβολής αλλά την επιλογή των ταινιών.

Στις 13 Ιουνίου (αύριο Πέμπτη) θα προβληθεί η ταινία «Clerks» («Υπάλληλοι», 1994) του Kevin Smith. Θα παρακολουθήσουμε: «μία μέρα στη ζωή δύο υπαλλήλων, του Dante και του Randal, όπου ο πρώτος καλείται να δουλέψει εκτάκτως στο προγραμματισμένο ρεπό του και την ίδια στιγμή να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα, από το ότι τα στόρια του μαγαζιού δεν ανοίγουν, μέχρι το ότι η πρώην κοπέλα του με την οποία είναι ακόμη ερωτευμένος, παντρεύεται.

Το αφεντικό του καθυστερεί να έρθει για να τον αντικαταστήσει, ενώ ο ίδιος πρέπει να βρίσκεται σε έναν αγώνα χόκεϊ στις 2. Ταυτόχρονα, μια άλλη πρώην του έχει πεθάνει και είναι η τελευταία μέρα που μπορεί να πάει στην κηδεία, ενώ έχει να αντιμετωπίσει διάφορους πελάτες οι οποίοι δεν είναι τόσο ευφυείς. Ο φίλος του Ράνταλ, υπάλληλος στο διπλανό βίντεο κλαμπ, που αδιαφορεί ακόμη περισσότερο για την δουλειά του από τον Dante, πάντα παρενοχλεί τους πελάτες του δεύτερου. Κι όλα αυτά, μία μέρα που ο Dante δεν έπρεπε καν να είναι στην δουλειά!».

Πληροφορίες: Bios, 13 Iουνίου, ώρα έναρξης: 21:15, είσοδος: 2 ευρώ. Bios, Πειραιώς 84, τηλ. 2103425335.