The Affair: Τίτλοι τέλους με την τελευταία σεζόν που κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

the-affair Paul Sarkis/Showtime
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Η πολυσυζητημένη βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες δραματική σειρά The Affair ρίχνει αυλαία με την 5η και τελευταία σεζόν, που θα κάνει Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, αμέσως μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική, τη Δευτέρα 26/8, στις 21.00.

Έχοντας παρακολουθήσει τις συνέπειες της εξωσυζυγικής σχέσης του Νόα (Ντόμινικ Γουέστ) και της Άλισον (Ρουθ Γουίλσον) μέσα από την οπτική των δύο εμπλεκομένων αλλά και των συζύγων τους στις πρώτες σεζόν της σειράς, τα νέα επεισόδια θα μας μεταφέρουν αρκετά χρόνια αργότερα, με νέα πλοκή γεγονότων και καινούρια πρόσωπα που κάνουν την εμφάνισή τους. Ένα από αυτά είναι και η κόρη (Άννα Πάκουιν - True Blood) της Άλισον, η παρουσία της οποίας, αναμένεται να καλύψει τα κενά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο της τελευταίας.

Αμέσως μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 4HD, κάθε επεισόδιο της σειράς The Affair θα είναι διαθέσιμο στη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Στο κανάλι κάνει επίσης πρεμιέρα την Κυριακή 25/8 στις 23.00, η νέα παραγωγή του BBC MotherFatherSon με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, στον ρόλο ενός αδίστακτου μεγιστάνα του Τύπου, ο οποίος βιώνει μία δυσλειτουργική οικογενειακή ζωή, ενώ προσπαθεί να αποτρέψει από το να βγουν στο φως σημαντικά μυστικά. Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.