Λεονάρντο Ντι Κάπριο: έρχεται ο «λύκος» των αγορών...

leonarnto-nti-kaprio-erxetai-o-lukos-ton-agoron-lukos-ton-agoron

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι το νέο «golden boy» που θα μας συναρπάσει στη μεγάλη οθόνη, στο θρίλερ «Ο λύκος της Γουολ Στριτ». Η πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα.

Η αληθινή ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, ενός χρηματιστή από το Λονγκ Άιλαντ, η δραματική άνοδος και πτώση του στη Γουόλ Στριτ, που συνόδευσε την ταραχώδη ζωή του, με τα ατελείωτα πάρτυ, τις καταχρήσεις και τη διαφθορά μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Μάρτιν Σκορσέζε.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, συνεργάζεται και πάλι με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον διψασμένο για χλιδή φιλόδοξο «λύκο» των αγορών. Το σενάριο είναι βασισμένο στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Τζόρνταν Μπέλφορντ και μας παρουσιάζει την ιλιγγιώδη πορεία νεαρού χρηματιστή, ο οποίος στα 26 του ήταν εκατομμυριούχος και στα 36 του κατάδικος…

Στο πρωταγωνιστικό καστ, εκτός από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα δούμε επίσης σε ρόλους έκπληξη τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζον Φάβρο, Ζαν Ντυζαρντέν, Μάργκο Ρόμπι και Σπάικ Τζόουνζι. Τα τελευταία χρόνια ο κινηματογραφικός φακός αγαπάει τα «golden boys». Η ταινία θα προβληθεί σύντομα και στη χώρα μας.