Η Jennifer Aniston για το «Friends»

i-Jennifer-aniston-gia-to-friends
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Η Jennifer Aniston φέρεται να θεωρεί πως η δημοφιλής σειρά «Friends» στην οποία πρωταγωνίστησε με τεράστια επιτυχία, πλέον δεν συμβαδίζει με την εποχή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά που άφησε εποχή, στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας με τίτλο «Murder Mystery 2», με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler, που θα προβληθεί στο Netflix.

«Η κωμωδία έχει εξελιχθεί, οι ταινίες έχουν εξελιχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα πράγματα είναι διαφορετικά και στους καιρούς αυτούς πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Η ομορφιά της κωμωδίας όμως είναι ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, κοροϊδεύουμε τη ζωή».

Έθιξε επίσης πόσο έχουν τροποποιηθεί τα πράγματα από την εποχή που το Friends έκανε το ντεμπούτο του το 1994.

«Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων που τώρα επιστρέφουν στα επεισόδια του Friends και τα βρίσκουν προσβλητικά», είπε η Aniston. «Υπήρχαν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ σκόπιμα. Ίσως έπρεπε να τα είχαμε σκεφτεί καλύτερα, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε η ευαισθησία που υπάρχει σήμερα».

Η έλλειψη διαφορετικότητας της εκπομπής είναι εδώ και καιρό ένα ζήτημα που έχει συζητηθεί ευρέως. Παρά την επιτυχία της, η σειρά συχνά έχει δεχθεί κατηγορίες για το ότι δημιούργησε ένα περιβάλλον λευκών χωρίς αυτό να αντικατοπτρίζει την κοινωνία της Νέας Υόρκης όπου διαδραματιζόταν.

Η συνδημιουργός της σειράς, Marta Kauffman, εξέφρασε μεταμέλεια για αυτό πέρυσι.

«Η παραδοχή και η αποδοχή της ενοχής δεν είναι εύκολη», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times. «Είναι οδυνηρό να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Ντρέπομαι που δεν ήξερα καλύτερα πριν από 25 χρόνια».