«Shell»: Elisabeth Moss, Kate Hudson και Kaia Gerber πρωταγωνιστούν στο ψυχολογικό θρίλερ

shell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΜΑΙΟΥ 2023

Η Elisabeth Moss και η Kate Hudson θα ηγηθούν του καστ του επερχόμενου ψυχολογικού θρίλερ με τον Max Minghella (Teen Spirit) στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Η Kaia Gerber (Babylon) πρόκειται επίσης να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, η οποία «διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον, όταν η πολιτισμική εμμονή της ανθρωπότητας με τη νεολαία και την ομορφιά έχει φτάσει σε νέα άκρα». Στην ταινία δίνεται η ευκαιρία στην αγωνιζόμενη ηθοποιό Samantha (Elisabeth Moss) να λάβει μια δωρεάν δοκιμή στη Shell, μια πρωτοποριακή εταιρεία υγείας και ομορφιάς που υπόσχεται να διατηρήσει τους πελάτες της νέους για πάντα. Η ζωή και η καριέρα της Samantha μεταμορφώνονται από τη θεραπεία και αναπτύσσει μια ραγδαία φιλία με τον CEO της Shell, την λαμπερή Zoe Shannon (Kate Hudson).

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια εξαιρετικά διασκεδαστική ταινία με εμβληματικούς χαρακτήρες και καθολικά θέματα που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τους ανθρώπους να μιλάνε πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους από τον κινηματογράφο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα το ζωντανέψω με αυτό το εξαιρετικό καστ!».

Η Moss ανέφερε: «Πρόκειται για ένα από τα πιο μοναδικά, διασκεδαστικά και ιδιαίτερα σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ και με τιμά  πολύ που είμαι μέρος αυτής της ταινίας. Κολακεύομαι που ο Μαξ ήρθε σε μένα με αυτόν τον χαρακτήρα, που δεν μοιάζει με κανένα από όσους έχω υποδυθεί στο παρελθόν».