The Walking Dead: The Ones Who Live: Sneak peek και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

he-ones-who-live
ΤΡΙΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η ανακοίνωση έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέλος της αυθεντικής σειράς The Walking Dead.

Κυκλοφόρησε το δεύτερο sneak peek για το αναμενόμενο spin-off του The Walking Dead με τίτλο The Ones Who Live, το οποίο θα μας αφηγηθεί τις περιπέτειες του κεντρικού πρωταγωνιστή της σειράς Rick Grimes (Andrew Lincoln), ο οποίος είχε αποχωρήσει από την κεντρική σειρά στην 9η σεζόν. Μαζί του και η Danai Gurira στο ρόλο της εκρηκτικής Michonne. Το The Ones Who Live θα προβληθεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2024 και θα είναι επίσης 6 επεισοδίων, όπως και τα πρόσφατα The Walking Dead: Dead City και The Walking Dead: Daryl Dixon τα οποία ήδη έχουν ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Η ανακοίνωση έρχεται ακριβώς ένα χρόνο μετά το τέλος της αυθεντικής σειράς The Walking Dead (11 κύκλοι, 177 επεισόδια) και το τέλος του Fear The Walking Dead (8 κύκλοι, 113 επεισόδια) που αποτέλεσε και το πρώτο spin-off στην ιστορία.

Το τεράστιο αυτό franchise στηρίχτηκε στo κόμικ των Robert Kirkman, Tony Moore & Charlie Adlard που κυκλοφόρησε το 2003, ενώ το 2010 θα ξεκινήσει και η τηλεοπτική του μεταφορά στο AMC, με αρκετές διακρίσεις και θετικά σχόλια. Θεωρείται δε ως η πιο αναλυτική ιστορία με zombies, μιας και αφηγείται ένα post-apocalyptic περιβάλλον σε χρονικό βάθος και όχι σε διάστημα κάποιων ωρών ή ημερών, όπως έχει παρουσιαστεί από τις περισσότερες αντίστοιχες σειρές ή ταινίες.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος/[email protected]