Οι ταινίες της εβδομάδας 09/05/2024

tainies-tis-ebdomadas
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΜΑΙΟΥ 2024

Club Zero

Σ’ ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο, μια καινούργια καθηγήτρια η οποία προπαγανδίζει τη «συνειδητή διατροφή» δημιουργεί μια ισχυρή σχέση με μια ομάδα μαθητών της, η οποία, όμως, θα πάρει σύντομα ανεξέλεγκτη τροπή.

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χάουσνερ
Ηθοποιοί: Φλόρενς Μπάρκερ, Μία Γουασικόφσκα, Ξένια Ντέβριεντ, Σίντσε Μπάμπετ Κνούτσεν

Detective Conan: Το Μαύρο Υποβρύχιο

Ο Κόναν και οι φίλοι του καλούνται να εμποδίσουν τη Μαύρη Οργάνωση να πάρει στα χέρια της ένα προηγμένο πρόγραμμα ψηφιακής αναγνώρισης προσώπου της Ιντερπόλ.

Σκηνοθεσία: Γιουζούρου Τατσικάβα

The Big Father

Ένας σκηνοθέτης προσπαθεί να βρει χρηματοδότη για την καινούργια ταινία του, φτάνοντας σε μια σειρά συμβιβασμών που θα εμπλέξουν την οικογένειά του σε ένα επικίνδυνο κινηματογραφικό πείραμα.

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Στραγαλινός
Ηθοποιοί: Νίκο Παντελίδη, Νοεμή Βασιλειάδου, Έλενα Τυρέα

Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων

Άγνωστοι μεταξύ τους, ο Τζέισον και η Βίβιαν είναι δυο παιδιά που επιβιβάζονται σε ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο το οποίο τους εκτοξεύει εκατομμύρια χρόνια πίσω.

Σκηνοθεσία: Αριστομένης Τσίρμπας
Ηθοποιοί: Λόλα Ρόσινιολ-Αρτς, Σόφιαν Όλενιουκ

Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων

Πολλά χρόνια μετά την άνοδο του Καίσαρα στην εξουσία, ένας νεαρός πίθηκος κάνει ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο να αμφισβητήσει όλα όσα του έμαθαν για το παρελθόν. Σύντομα, θα κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων.

Σκηνοθεσία: Γουές Μπολ
Ηθοποιοί: Όουεν Τιγκ, Φρέγια Άλαν, Πίτερ Μέικον, Κέβιν Ντουράντ

Sobibor

Τον Οκτώβριο του 1943 ο ανθυπολοχαγός του σοβιετικού στρατού Αλεξάντρ Πετσέρσκι συλλαμβάνεται από τους ναζί και μεταφέρεται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Σόμπιμπορ. Μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες, όμως, καταφέρνει να πείσει τους κρατουμένους να εξεγερθούν.

Σκηνοθεσία: Κονσταντίν Καμπένσκι
Ηθοποιοί: Κριστόφ Λαμπέρ, Κονσταντίν Καμπένσκι, Φελίς Τζάνκελ